0 oy
156 göst.
Diğer kategorisinde (51 puan) tarafından

Slm kızlar başlıkta belirttiğim gibi evimde birşeyler yapıp satmak istiyorum eşime destek olabilmek için baya borcumuz var sıkıntıya girdik ev sahibi evden atınca inşaat bir evimiz vardı onu yaptırıp geçmek zorunda kaldık kiralık ev vermiyorlar eşim memur değil ve 3 çocuk var diye Allah akıl fikir versin onlara neyseki evimizi yaptık geçtik ben de destek olabilmek için hani elimden geldiğince birşeyler yapmak istiyorum malum bebek var cocuk var dışarıda çalışamıyorum acaba evde tatlı mı yapıp satsam diye düşündüm yani yemeklerimi tatlılarımı çok beğenir çevrem eşimin yeğenleri yenge masterchef e katıl derler :Dvelhasıl sizce olur mu yani yapan var mı aranızda 

3 Cevaplar

0 oy
(2,746 puan) tarafından
Yaşadığın şehrin potansiyeli ile alakalı 
(51 puan) tarafından
Bilemiyorum denemek de istiyorum aslında ama nasıl yapacam nerden başlamam lazım bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
(3,679 puan) tarafından

Takipçisi çok sosyal medyan olsa ve birkaç fenomene reklamını yapabilecek tatlı felan gondersen öyle belki tutturabilirsin.

Bu arada benim arkadaşımın görumcesi bir cafe ile anlaşıp evde tatli pasta tarzı şeyler yapıp satıyordu oraya sigara böreği felan günlük belki cafelere sorsan 
(51 puan) tarafından
Çevremde cafe hiç yok yakınlarda aslında yapabilseydim bütçem olsaydı kendim açardım o kadar hayallerim var ki sırf çocuklu anneler için hem çocuklarının hem kendilerinin güzel zaman geçirebilecekleri bir yer açmak isterdim
0 oy
(6,343 puan) tarafından
Pastaneyle konuş kabul ederlerse denemelik bi kaç çeşit yap götür beğendir yapio sat. Bence çok iyi
(51 puan) tarafından
Aynen ya keşke olsa

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 99 göst.
0 oy
3 cevap 284 göst.
16 Kasım 2021 Aile kategorisinde Umutsuz_33 (537 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 176 göst.
1 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Susambebek (153 puan) tarafından soruldu
0 oy