0 oy
464 göst.
Diğer kategorisinde (276 puan) tarafından
Bugün 2. Gece göğsüm taş gibi oldu çok sert sızlıyor dokununca da çok acıyor napcam ben 

23 Cevaplar

0 oy
tarafından
Postunu takip ediyordum, benim oglum da 20 aylik 2 ay sonra falan dusunuyorum kesmeyi tam bir meme bagimlisi memeye nenni der gece saat basi kalkip anne nenni diyor 2 saat deliksiz uykumuz yok inan ve ben calisan bir anneyim artik gucumun son demindeyim inan..uykusu duzene girer uyanmalar azalir diye kesmek istiyorum 1-2 aya. Sizde gece uykusu nasildi? Cok kalkar miydi? Kestikten sonra nasil olacak bizi de guncelle ara ara cok mrk ediyorum :) 

O aglamalarla nasil basa cikicam gece ayaka gunduz iste nasil olucak bilmiyorum :(
(276 puan) tarafından
Gündüz bu aralar sıklaştırmıştı emme işini gecede çoğalttı hastaydı ama neyse iyileşti baktım memeye bağlanıyor zamanida gelmişti bı gece vermedim çok ağladı gece 12 de anca uyudu gece uyandı yara bandı yapıştırdım hasta uf dedim istemedi gece uyandikca yanımdaydı zaten duymazdan geldim mız mızlandi uyudu geri gündüz pek istemedi dün gecede çok ağlamadı ama yine geç uyudu mecbur ayağımda çok yavaş salladım alışmasın diye gece uykusunda da yine bikac kez uyandı
-Reklam-
0 oy
(1,296 puan) tarafından
Canm adaçayı al demle iç dua edersin bana sütü çok azaltıyor günde 2 bardak iç kesilene kadar
(276 puan) tarafından
Başka herhangi bir yan etki yapmaz demi canım hiç duymadım ondan soruyorum
(1,296 puan) tarafından
Yok canm hiç bişey yapmaz mutlaka dene farkı göreceksin Allah'ın izniyle
0 oy
(276 puan) tarafından
Kesinlikle haslanmis  soguk lahana kompresi derim baska bisey demem 

Hic baska seylerle ugrasma aninda rahatlayacaksin hemen sutu cekiyor sanki ...

10 gun cektim yaz mevsimiydi bulamadim ..zar zor esim buldu hemen ogun rahatladim 
(276 puan) tarafından
Eşime aldircam annemde makinayla sağ diyo o nasıl olur ki sagdıkça çoğalmaz mı
(276 puan) tarafından
Amman sakin o hatayi yapma ikinci cocugum olmasina ragmen ben yaptim lahana bulamadim diye ...gittikce kesilir dedim cok sikintili acili bi on gun gecirdim lahanayi buldum hasladim  soguk iken kompres yaptim rahatlayinca degistirdim surekli ..bi ikigune kalmaz rahatlayacaksin   ilkinde hic sagmadan sadece lahanayla kurtulmustum 2 gun surmustu...

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 141 göst.
5 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,291 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 67 göst.
18 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (276 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 110 göst.
11 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (276 puan) tarafından soruldu

408,434 soru

12,271,314 cevap