0 oy
837 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Of hepimiz çok üzgunuz

Bi arazi meselesi yüzünden ikii aile kavga etmişler bu annemin teyzesinin oğlu da kavga eden aileden biri bunların hala çocukları bilmem anlatabildim mi işte annemin teyzesinin oğlu da İstanbul dan Musa geliyor kız istemek için ve gelirken de diyor ki bari halamın çocuklarina da geçmiş olsuna ugriyim diye tam eve dönerken diğer aile birden bıçaklarla saldırı yapıyor lar ve bu gencin şah damarını kesiyorlar... Yoğun bakıma aldılar ama maalesef vefat etti....

6 Cevaplar

0 oy
(6,289 puan) tarafından
Allah belalarını versin 

Ne olacak şimdi o arazi onların ahiretini mi kurtaracak yolsa hapisten mi çıkaracak 
tarafından
Olan masum bir gencecik çocuğa oldu...
Ve kız istemeye gelmişti köye
-Reklam-
0 oy
tarafından
21 yaşındaki çocuk mu ? 
tarafından
21 yaşında ki çocuk diğer taraftan ölen bi genç
Bu dediğim 26 yaşında sertif önder haberde bir ölü biri ağır yaralı diyor ağır yaralı olan annemin teyzesinin oğlu hastane de vefat etti onun dışında diğer taraftan bi kaç kişi daha vefat etmiş
0 oy
(10,218 puan) tarafından
İdam gelsin ya gerçekten 
tarafından
Ben çocuğu tanımıyorum öyle ama sadece bildiğim bunun bir küçük kardeşi beni istiyo du Allah'ım sen annesine babasına sabır ver
(10,218 puan) tarafından
Çok büyük acı başları sağolsun üzüldüm
(1,057 puan) tarafından
Aaa idam gelirmi Amerika yok dedikce Tayyib onlara uyucak
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Dünya malı hangisine kalacaksa. Allah akıl fikir versin insanlara çok üzüldüm gencecik insan. Allah rahmet eylesin ailesine de sizlere de sabırlar versin.
tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(2,411 puan) tarafından

Instagram da denk geldim bende bir ölü beş yaralı var diyor du tabiri cayizse kusura bakmayın söz için b.ok yoluna gitti onca can şimdi o toprağı nerelerine sokacaklarsa soksunlar ne tatlı geliyor dünya malı insana ALLAH sabır versin çok üzüldüm :unsure:

tarafından
Instagram da var mı
(2,411 puan) tarafından
Muş'u gösteren bir kaç sayfa var orada denk geldim ben bugün de haberlere vermiş
tarafından
Ben haberlere baktım ama görmedim
0 oy
(8,485 puan) tarafından
Eceli almış ordan buraya getirmiş Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin. O katillere de gün yüzü göstermesin!
tarafından
Amin inşallah

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 814 göst.
28 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Nur8 (2,788 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 396 göst.
0 oy
9 cevap 491 göst.
8 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,670 puan) tarafından soruldu
0 oy