0 oy
464 göst.
Aile kategorisinde (1,618 puan) tarafından
Kızlar kayınvalidem beni hiç aramaz bende onu haftada bir falan ararım onların kafa yapısıyla benim kafa yapım çok farklı eşimde bende doğuluyuz ama benim ailemde örf adet pek yok onlarda çok baskınlar o yüzden çok fazla görüşmüyorum eşim de annesini babasini iki üç güne bir arar her sabah işe gitmeden uğrar ben annemlere gittiğim zaman kaynanam kayinbabam bana tavır alırlar yüzüme bakmazlar.

Bugün oraya gittik baktım kaynanam çok hastaydı girdim dip köşe evini temizledim yemek çay derken oturuyoduk birden eşime döndü senden hiçbir şey istemiyorum günde 3 4 kere beni arasan bana yeter diyo. Senden yiyecek eşya hiçbişey istemiyorum seninki de yarın büyüyecek ben o zaman seni görürüm dedi ağladı  kayinbabamda ordan dedi sende ara karinda arasin nolacak sanki dedi eşim de ben yoğun çalışıyorum eve zor atiyorum kendimi günde 3 4 kere nasıl arayim.. tamam ararim dedi kaynanama baktım şaşırdım şok oldum siz arar mısınız yani madem bu kadar üzülüyorsun sen ara benim için değilse bile torunun için ara demi yani

23 Cevaplar

0 oy
(10,900 puan) tarafından
Valla ayda yılda bi ben ararım genelde kayınbsbani görüntülü ararız çocuğu gösterirken onlarla da konuşuruz tamam dk başı onlarla mi ugrascam isim gücüm yok mu kandilde falan gitmezsek ararım hatta çoğunluk o önce davranır i beniarar böyle şeylere takılmak ayıp bence benim çocuğun huysuz evin işini zor yetistiriyorum beklemiyolarda bi kere çocuk yeni doğmuştu bizim kapının önünde gelin alma oldu sesten korktu durduramadim tam uyuttum eşim aradı yarım saate gelirim karnim aç dedi evde yemek yok çocuk durmamış bi de sıkıştım nasıl ois pis sesi açtım çocuğa wcye gittim baktım ses kesildi geldim baktım kayinbabam aramış bende geri donmedin eşin gelince o arasın diye esimede duymadim dedim eşim görüntülü aradı ben ruyuyirum diye hiç bişey demedi kapatınca sesli aradı Merve niye acmiyo telefonu rahatsız ediyosak bi daha aramayalim dedi bi de i zaman kaynım nişanlı o kız da orda onun yanında rezil etti beni hiç sesimi cikarmadim eşim mahcup oldu özür diledi onun adına hiç bişey demedim uzun bi süre bende aramadım hittihimde de tavır yaotim yani nirmalde neseliyimdir öyle olmadım sonra büyük dedim eşimin hatrins bir iki aradım i da ariyo brnde simdi
-Reklam-
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Hergün mutlaka konuşrz ki aramz 10 dk srekli gidp gelirz ama illa o telfn knuşmasnı yaparız :) 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 325 göst.
18 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 314 göst.
18 Temmuz 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 491 göst.
20 Temmuz 2023 Aile kategorisinde Birdilektut (1,302 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,135 göst.