0 oy
206 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (287 puan) tarafından
Allah'ım çocuklar hastaaa devlete götürüyorum bakmiyolar bişi yok diye çocuk 3 gündür ateşli yatıo özele goturcek oluyoruz muane 500 TL diyo iki çocuğum hasta bide tahlil isticekler yemin ederimmm herşey çok pahalı yaaaa bı özele bile goturemiyoruzzz

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Vallahi bacım çok haklısın ne olacak böyle bilmiyorum her ay muayene parası daha cok artıyor artık herkes biliyor devlete gidemiyor özele geleceklerini 
-Reklam-
0 oy
(10,047 puan) tarafından
Valla cok pahali canim. Ben goturuyorum arada muayene serum film kaka idrar tahlili iste musaade 1200tl olmus
(287 puan) tarafından
Vallahaaa nereye kadar
0 oy
tarafından
Maalesef öyle özel fiyatları aldı başını gidiyor 
(287 puan) tarafından
Neryee kadar gidecek böyle
tarafından
Özel hastaneler de biliyor devlette ilgilenmediklerini mecbur özele gidilecek o yüzden fiyatları artıyor maalesef
0 oy
tarafından
Geçen hafta doktorumuz 500dü suan 650 olmuş. Özel kliniği var  oraya gidiyoruz. Daha geçen hafta verdik haftaya bir daha vericez aşımız var. 1500e çıkarsak iyi. Valla bezdim. 
0 oy
(872 puan) tarafından
Aynen öyle canım. Çok ama çok haksızlık bu. Ben kendim için doktora gitmek istiyorum, başım çok ağrıyor, zaten Migrenim var ama her sabah uyandıktan sonra başım ağrıyor. Mecbur devlete gidicem. Mr isterse 1 ay sonra verecek sırayı 1 ay içinde kim bilir bana ne olacak. Ama özele gideceksem 500 tl sadece merhaba diyip derdimi anlatmak için, mr cektiricez derse  kim bilir kaç paraya patlar. Kan tahlil falan isterse.  En az 1000 tl lik oluruz,  onun yerine çocuğuma bez mama alırım. Neyse ben kendimi idare ederim. Ama çocuk için de çok pahalı oldu. Yılbaşından sonra özel sigorta düşünecez herhalde.
0 oy
(11,217 puan) tarafından
Sigortanız yok mu
(3,862 puan) tarafından
bu fiyatlar sigortali fiyatlar :)
(11,217 puan) tarafından
Devlette ki muameleden memnun degılsınız belli ki. Gecen bir arkadasa anlattıgımda devlet suoer begenmıyen verır parasını acıbademe gıder dıodu acıbadem bıle en son muanesı 1000 dıe hayrlıorum suan kım bilir oda kactır. Saglık eğitim en temel ıhtıyactır bunu herkes en ıyı sekılde bedeva almalı alamıyorsa eleştrıp kıyaslıyorsam hatalı ben değilimdir bunu veremıyen ülkedir. Bir özel hastane neden var varsada bu muane ucretı nıe bu kadar yuksek. Devlet nıe kötü ınsanları özele itmek için mi ? Özele gidemiyen devlette herseye mustehak mı ?
0 oy
(8,955 puan) tarafından
Valla özele götürsek parasını geçtim. bir de lazım olsun olmasın el kadar bebeden kan alıp duruyolar. Yok ultrason yok şu tahlil. İçim acıyo valla 
(11,217 puan) tarafından
Özelde calışmış biri olarak dıorum bas hekimi aynı zmnda aktıf doktoru ve sahıbı kişinin talimatı : lazım olsun olmassın her gelenden bu tahlıl ve tetkıkler istenıcek :)
(8,955 puan) tarafından
Sırf bunun için mümkün oldugunca devlete götürmeye çalısıyorum. Her gittiğimizde bir kan alıyolar cocuktan. Eller mosmor geziyo ondan sonra cocuk. Hele bir kere yenidoğanken götürmüştük on günlüktü. Koca iğneyi bir soktu eline yavrumun. Karnı şiş dedi ultrasona gönderdi ama hiç de şiş değildi valla. Çişini de gayet rahat yapıyodu.
(11,217 puan) tarafından
Yenı doganın karnı şiş olur zaten karnı kaç aya kadar buyuktur:) anca tedirgin edio korkutsunlar
(8,955 puan) tarafından
İşte testleri de yaptırsan bir türlü yaptırmasan bir türlü. Bilmiyorsun yeni anne olmuşsun. Zaten her şeyden korkuyodum. Aynı hastaneye üç kere götürdüm çocugu hep aynı işlemler. Diş olsa da kan idrar ultrason istiyo ateşi olsa da ağlasa da. Anlamadm ki.
0 oy
tarafından
En iyisi özel sağlık sigortası. Çocuk mutlaka hasta oluyor. Verdiğin parayı hayli hayli çıkartıyor 
0 oy
(4,978 puan) tarafından
Vala çok pahalı malesef bmde doğum iicn iki gün önce konuştum yılbaşından sonra 4 binden 6 bine yükseliyor. 

Bnm orda ikinci doğumum oldgu icin 4 bin dediler 

Bnde mecburi gtcem 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 54 göst.
24 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Busraaa1 (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 221 göst.
21 Ocak 2024 Aile kategorisinde Cangul19 (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 97 göst.
0 oy
14 cevap 373 göst.

380,267 soru

11,385,204 cevap

34,884 kullanıcı

...