0 oy
150 göst.
Aile kategorisinde (6,048 puan) tarafından
Geceden beri inatçı ateşi vardı Doktora gittik serum taktı düştü ateşi 2 saat sonra geri yükseldi duş aldırdım tekrar yükseldi soğuk uygulama yapıyorum düşüyor 20 dk sonra yine yükseliyor artık kafayı yeme aşamasındayım calpol ve pedifen dönüşümlü kullanıyorum ama 1 saat ateşi düşüyor geri yükseliyor.. Doktor enfeksiyon dedi antibiyotik verdi ishali vardı biraz onun içinde reflor verdi ishali kesildi hem serum hem reflor kullanınca ama ateşi napacam kızlar ya 

5 Cevaplar

0 oy
(7,649 puan) tarafından
Antibiyotiki üç gün kullanınca ise yarıyor malesef biz 40 laritı gördük 
(6,048 puan) tarafından
Ya Bende 39u görüyorum duşa alıyorum onun dışında hep bez var kol altlarında falan sürekli
(7,649 puan) tarafından
Bi iç çamaşırı ile dursun canım ayağına ıslak çorap giydir cnm
(6,048 puan) tarafından
Zıbın ve penye pijama var üstünde şuan 11 aylık daha onları çıkarınca titriyor
(7,649 puan) tarafından
Ateş olduğu için cnm titremesi
(6,048 puan) tarafından
Ay ne bileyim valla bu kezde daha kötü ederim diye penye giydirdim üstüne altına
(7,649 puan) tarafından
Ah ah çok zor kuzum ateş antibiyotiki üç gün kullanınca anca etki ediyor malesef
(6,048 puan) tarafından
İnşallah ya gerçekten çok kötü oluyor insan
-Reklam-
0 oy
(1,165 puan) tarafından
Kaça çıkıyor ateşi.
(6,048 puan) tarafından
38 39 arasında sürekli.. Yani calpol veriyorum mesela yarım saat sonra 37ye düşüyor 1 saat geçmeden tekrar 38 ve üstü
(1,165 puan) tarafından
Yani bence çok sıkıntı yapmayın. Vücut biraz dirensin kendisi düşmeye başlar siz ilacla sadece bastırıyorsunuz. İlac vermeden biraz çocuğunuzu gözlemleyin eğer genel durumunu çok etkilemiyorsa biraz ilaca ara verin. Zaten antibiyotik de vermeye baslamissiniz herhalde etkisini gösterince düşer tamamen
(6,048 puan) tarafından
Ateşi 38i görünce halsizleşiyor ve ağlamaya başlıyor ben elimden geldiğince kontrol altında tutmaya çalışıyorum ama işte sürekli yükselip durunca endişe ettim
0 oy
(313 puan) tarafından
Ates 3 gün sürmesi normal. Vücutta enfeksiyon var ve onunla savaşırken ates yükselmesi de normal. Ates düşürücü verdikçe enfeksiyonla savasamadan geçici süreliğine düşüyor. İlacın etkisi geçince tekrar çıkıyor. Sakin kalmaya çalışın. Emiyorsa bol bol emzirin. Kucakta rahatsa hep kucağınız da olsun. Geçen günde benim oğlum aynıydı 38 39 derece ates 2 gün sürdü 2 gün boyunca hep kucagimdaydi.
(6,048 puan) tarafından
Bizimde öyle kucağımızda sürekli.. Bu hali çok üzüyor ister istemez
0 oy
(5,544 puan) tarafından
Cnm öyle vala üç günden sonra iniyor  bizim acildeki doktor dönüşümlü olarak ağrı kesici  ver dedi . 3 gün bile insana zor geliyor vala ama gecicek Allah yardımcın olsun aynı bnm kız oda öyle serumla inerdi  eve gelene kdr yine başlardı 
(6,048 puan) tarafından
Ay hiç sorma nasıl bişeyse bu yavrum ayakta durmaya hali yok :(
(5,544 puan) tarafından
Bnm kız  5 gün yataktaydi . Sonra bitkindi ama bişey yemezdi çok huysuzdu on güne toparlandık hiç yemek yemedi hiç derken gerçekten yemedi sadece günde yarım su bardağı şeftali suyu içerdi
(6,048 puan) tarafından
Yemiyor evet aynı durumdayız zorlamak istemiyorum kusar diye arada teklif ediyorum ama yok yani bugün toplam 4 kaşık yoğurt yedi
(5,544 puan) tarafından
Aynen öyle cnm bnde hiç zorlmadm  iyi olunca kendisi geldi yemek istedi
(6,048 puan) tarafından
Ateş biraz düştü ama halsizlik devam ediyor inşallah atlatacaz bakalım
0 oy
(2,298 puan) tarafından
Limon sürdüm ayağının altına geçti canm.bizde acile gittik serum aldı yine aynı oldu yani şimdi iyi
(6,048 puan) tarafından
Valla 2 gecedir uyumuyorum şimdi düşürdüm yükselirse deneyeyim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 232 göst.
10 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zoze49maho67 (1,232 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 468 göst.
13 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 207 göst.
3 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Damla berna (2,299 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 93 göst.

403,848 soru

12,098,694 cevap

36,408 kullanıcı

...