Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Esimin tavırları beni uzdu kizlar
0
oy
320
göst.
11 Aralık 2022
Diğer
kategorisinde
FazlaDertliBee
(
1,243
puan)
tarafından
soruldu
Kizlar onceki zamanlarda post açmıştım kaynanam bana hırsız dedi diye kavga çıkardı o zamanlar ondan beri ben daha kaynanamla hic gorusmuyorum esimde ben karışmıyorum kimseye de inanmıyorum falan dedi isin içinden sıyrılmak için neyse dun de bizimkiler gelfi annem babam bide kizkardesim bunun da parasi vardi ek iş yapıyor ordan kazanmış 200 luk 800 tl var sonra bu çalışırken eve uğradı yemek yedi biraz oturdu tekrar gitti bugün de geldi paralar kayıp diye ama gozumun içine öyle bir bakıyor ki hani siz mi aldınız çaldınız gibisinden bende görmedim nereye koyduğunu parayi ama sürekli bi baskı falan yaptı boyle sinirlendi sizinkiler den sonra para kayboldu sen nasıl görmedin falan bende sinir oldum bilmiyorum dedim aklıma geldi polar giymişti onun cebine baktim buldum o da şaşırdı korktum dedi parayi kaybettim diye bende daha biseu demedim kizlar bu olaydan ben gerçekten sıkıldım esim bana inanmış gibi görünüyor ama bi kere aklina girmiş kaynanam belli saçma sapan davranıyor ben nu adamın gerçekten parasini istemiyorum ama bende çalışamıyorum kizlari 3.5 yaşında digeri 2 yasinda büyüğü krese versem en az 4 bin bu durumda calismamin bi anlamı yok annemlerin durumu iyi ama gelip kızlarıma bakmaz siz getirin diyo ama arabayla 15 dk mesafede esim götürüp getirmez iki ucu b.klu değnek oldu dua da ediyorum Rabbim kaynanami haksız çıkart diye su pis iftiradan kurtulayim
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
6
Cevaplar
+1
oy
11 Aralık 2022
geldimikapaksesiii..
(
9,619
puan)
tarafından
cevaplandı
Aileni suçlu çıkarır gibi sizinkilerden sonra kayboldu demiş ve sen buna sakin mi kaldın gerçekten? Resmen ailene de hırsız damgası vurmaya çalışmış,ben o paraları bulunca eline vermez ağzının ortasına tıkardım
11 Aralık 2022
FazlaDertliBee
(
1,243
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok orda cevabını verdim ama o daha çok üste çıkmaya çalıştı evden gitti ben o zaman buldum parayi
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
11 Aralık 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Ben sanırım ailemi yada beni hırsızlıklâ suçlasa parayi yüzüne çarpar giderim bu çok iğrenç bi itham
11 Aralık 2022
FazlaDertliBee
(
1,243
puan)
tarafından
yorumlandı
Bıktım ya gerçekten bana ayrı aileme ayrı illaki eve gelcek o
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
11 Aralık 2022
Hediye&HM
(
5,991
puan)
tarafından
cevaplandı
Ne kadar ayıp bir dusjnce ya böyle adamlar bu konuda annemlerinin agzna bakyr deli oluyorum nasıl eşine bunu söylemelerine müsade edersin. Çok kötü bı üslup esininki sen çok sakin davranmissn bn senin yerinde olsam belki böyle sakın kalamzdim. Konuşmada o cadı kaynannla vala
11 Aralık 2022
FazlaDertliBee
(
1,243
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok canim evde bi kavga ettim zaten sonra da gitti ben öyle buldum parayi kayinvalideyle o olaydan sonra bi daha asla görüşmedim görüşmem de zsten
11 Aralık 2022
Hediye&HM
(
5,991
puan)
tarafından
yorumlandı
Pis karı blki nereye koyduğunu blmyr size laf ediyor
11 Aralık 2022
FazlaDertliBee
(
1,243
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen canim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
11 Aralık 2022
Serpilll
(
114
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben olsam bakışındaki imadan bile sen ne demeye getiriyosun deyip tartışırdım. Bulduğum parayı suratına fırlatır bi de üstüne çok pis küserdim. Bi de kendimi biliyorum çok ağrıma giderdi ağlardım baya. Kendimi yerine koyunca vereceğim tepkiyi söylüyorum akıl vermiyorum yanlış anlama
11 Aralık 2022
FazlaDertliBee
(
1,243
puan)
tarafından
yorumlandı
Anladim canim yok yuzyuze bi tartıştık sonra o gidince benim aklıma geldi buldum parayi illaki gelicek eve o zaman sorcam zsten
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
11 Aralık 2022
Aabbcc
(
531
puan)
tarafından
cevaplandı
Nasıl bir aile ilişkiniz var anlamadım. Çok tuhaf insan karısına ve ailesine hırsız gözüyle mı bakar ne ayıp Allah akıl fikir versin
11 Aralık 2022
FazlaDertliBee
(
1,243
puan)
tarafından
yorumlandı
İşte ne esim ne de ailesi düzgün insan değiller gerçekten aminn
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
11 Aralık 2022
❤Öykümİlkem❤
(
3,148
puan)
tarafından
cevaplandı
Esin çok ayıp ediyor ne demek hanj eşine de guvenmiyorsa kimseye guvenmesin hayatta. Kreş için de 4 bin özele mi baktın ben kızımı 3 yaştan beri veriyorum yarı devlet yarı özel aylık 250 idi ilk verdiğimde şuan 5 yaşında 330₺ aylık aidatı bide sene başında kırtasiye alışverişi yapıyoruz aşağı yukarı 800-1000₺ o kadar. Aylık 4 bine zaten değmez çalışman. Az daha sık dişini ufak 3 yaşına gelince ikisini birden verirsin dediğim gibi devlete verirsen ikisi toplam tutsun tutsun bin TL tutsun aylık.
11 Aralık 2022
FazlaDertliBee
(
1,243
puan)
tarafından
yorumlandı
Ozeller oyle canim evet çok pahalı seninki çık uygunmus ya burda var mıdır bilmiyorum gebzedeyim bende en iyisi oyle yapayim biraz daha sabredip ikisini bir vereyim cok teşekkür ederim
11 Aralık 2022
❤Öykümİlkem❤
(
3,148
puan)
tarafından
yorumlandı
Rica ederim bence de az daha dayan eşin de umarım çeki düzen verir çok yanlış yaptığı
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
8
cevap
478
göst.