Bizi esimle ilk bazta babamin bi arkadasi beni col seviyodu o babama soylemis bi gelelim diye falan oyle bi caya geldiler sonra gittiler caydan sonra gece saat 1 bana bir mesaj geldi geceyi aydinlatan o gozlerinle her sabah ben uyanmak isterim.diye anam bi baktim wp den esim yazmis 2 gun bisey yazmadim babamin arkadasi araci oldu geldiya babama bisey der diye sonra aradi acdim konustuk ay ne guzeldi oyle olfu gorucu usulu gibi ama severek evlendik paşamla iyikide evlenmisim dunyaya 100 defa gelsem yine kocamla evlenmek isterdim
4 sene sevgili 1 buçuk sene nişanlı kaldık 3 senelik ewliyiz 3 aylık oğlumuz war çok şükür bi sıkıntımız yok öyle ufak tefek herkeste olduğu kadar severek tanıyarak evlendim hic pişman deilim
Bir laf varda desem mi bilmiyorum admincim k.bakma diyeceğim engellemeyin beni hani derler ya gören usanmış görmeyen birşey sanmış
Bence severek evlenmek daha iyi çünkü evlendiğin insanı daha önceden tanıyorsun ve neyi sevip neyi sevmediğini bilirsin . Ama görücü usulü olunca hiç tanımadığın bir insan neyden hoşlanır neye kızar bilemezsin sorunlar çıkar bence . Ben bu şekilde düşünüyorum
En güzel şey nedir biliyor musun ?
Hiç evlenmeyeceksin , koyacaksın başını annenin dizine onunla gecineceksin,
.en azından annem beni kırmazdi ve bana kiyamazdi , babam yine öyle keşke zaman geriye alınsa da ben geri o bekarlık günlerine gitsem...
1,491,911 soru
24,378,473 cevap
348,524 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın