0 oy
1,197 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (5 puan) tarafından
Merhabalar şuan ağlayarak yazıyorum genç bı anneyim 3 kızım var 4 ncü çocuğuma hamileyim buda kiz esim artık benden nefret ediyor sanki ben sorumluymusum gibi asla korunmadi afedersiniz sprial taktırmadi parasından dolayı ilaç bile almama para vermiyordu bu kıza hamile kaldım hicbisey almam yapmam etmem asla istemiyorum bebeği diyor durumumuzda yok  eşimin aklından bebeği doğurup yetimhane vermek geliyor gece gündüz ağlıyorum sürekli baskı baskı kız olduğu için ne yapicam bilmiyorum 

27 Cevaplar

0 oy
(8,373 puan) tarafından
Bunlar cahiliye döneminde kaldı sanıyordum hala daha kız erkek diye ayıranlar var mı ya. Canım sen nerede yaşıyorsun köyde falan mı ? Sağlık ocakları bile ücretsiz doğum kontrol hapı veriyor 25 yaşında 4 çocuk nedir. Kocan düzgün değil ailen düzgün değil. Allah'a birakarak olur mu Allah akıl vermiş kullan kulum demiş. Kusura bakma hem çok üzüldüm hem çok sinirlendim sana yani böyle hanzo kocaları hadi buldunuz neden çocuk yaparsınız ki be güzelim. 
(5 puan) tarafından
Ben küçük yaşta aile zoruyla evlendim çocuk istemedim diye iftiraya uğradım dostu var sevgilisi var die bizimkiler cahilinde cahili korunmak onlar için ayiplanan bişey sonra da istedikleri olmayınca kadinlari suçlar dururlar
(8,373 puan) tarafından
Cahil kocanla doktora git belki doktor gerizekalı anlatır gibi anlatır da anlar kocan
-Reklam-
0 oy
(3,240 puan) tarafından
Kız sizde ne sabır var ben şaşıyorum adamlar istediği gibi at koşturuyor hayatınızda oyle izliyorsunuz senin ne mecburiyetin var bu adama ne sanıyor kendini. Daha 25 yaşındasın genceciksin 3 çocuk doğurmuş bakmışsın çok güçlüsün o adam hepinize kurban olsun önce sonra boş yapsın 
0 oy
(2,743 puan) tarafından
Allah'ım keşke bir özel gücüm olsa bütün bu sal.ak cahilleri ortadan kaldırsam. Bıktım bu sal.aklardan. hayır o değil yarın bir gün o kızlara muhtaç edecek Allah köpek gibi pişman olacak
0 oy
(3,799 puan) tarafından
varya alıcan bi güzel dövücen  eşek sudan gelene kadar. erkek kız farkedermi? bunda senin yada çocugun suçu ne ? madem korunmuyo korunmana yardimci olmuyo simdi niye yan çiziyo ? yapmasini biliyosa bakmasinida bilicek. onuda gotur yaninda doktora soylesin o kocana cinsiyetin babanin genlerinin belirledigini duysun hatta o ailesinide gotur toplu halde alsinlar agizlarinin payini 
0 oy
(15,963 puan) tarafından

Ne okudum nasıl okudum inanki bilmiyorum 2 kızım var çok şükür Rabbim'e 3. Kız diye şaka yaptım dünyalar eşimin olmuştu iki dk da isim bile bulmuştu.....

Rabbim akıl fikir versin ıslah etsin koçanı ve cevrendekilerii inann cokk üzüldüm :'(:'(

0 oy
(18,181 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun kardeşim inşaallah esinin taş kalbi yumuşar 

Kız çocuğu berekettir insAllah doğar eşinde o bereketi görür pişman olur
0 oy
(570 puan) tarafından
Benimde 3 kizim var canim rabbim diyor ahlaken onun yolunda yetistirirsek cennet kapisi acilirmis anneyede o istemeyen tiyniyetsiz babayada.rabbimin verdigine sual ediyorlar ya vallahi şüphe ediyorum ben o muslumanliktan.o aileyede ,o adamada akil ve vicdan nasip olsunda o sabiye kiyılmasin.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 165 göst.
17 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,786 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 296 göst.
0 oy
6 cevap 857 göst.
4 Aralık 2020 Diğer kategorisinde BERRA nin annesi (970 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 570 göst.

Kategoriler

1,441,120 soru

23,689,404 cevap

310,819 kullanıcı

...