0 oy
192 göst.
Diğer kategorisinde (886 puan) tarafından
Kızlar minyon zayıf biriyim kapalıyım yazın etek üstüne uzun birşey giymek istiyorum nasıl birşey bulabilirim kısa kollu yelek tarzında ama siz neler giyersiniz

3 Cevaplar

0 oy
(2,572 puan) tarafından
Bence etek üzerine uzun bir şey giyersen boyunu iyice keser diye düşünüyorum canım. Ama dene tabi önce.
(886 puan) tarafından
Kalça kapatacak kadar ama canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tofisa ve sefamerveye göz atmanı tavsiye ederim arkadaşım devamlı ordan alışveriş yapyor 
(886 puan) tarafından
Tofisa nasıl canım kalitesi
tarafından
Guzl canım arkadaşım çok beğenerek giyiniyor ve ucuz site uyguna satıyor herşeyi kapıda ödeme de var
tarafından
Tofisa berbat bi site. Kesinlikle önermem. Kardeşim ve bi sürü tanıdığım aldı yırtık delik elbiseler geldi geri gönderdiler bi sürü uğraştılar. Ben de bilmiyordum sipariş vermiştim 3 tane elbise aldım ama nerdeyse 1 ay sürdü hala kargoda diyordu, Allah tan gelmemiş herkes bi sürü şikayet etti ben de iptal ettim ama bu defa da paramızı geri almamız nerdeyse 1 ay sürdü. Şikayet var.com dan bakabilirsin binlerce şikayet var tofisa ürünleri ile ilgili. Ucuz diye alıyoruz ama berbat ürünler
tarafından
Arkadaşım da hiç öyle sorun yaşamadık vala
tarafından
Ben yaşadığımı yazdım kardeşim illa alcaksan al tabi ☺
0 oy
(7,108 puan) tarafından

image

image

bu tarzlar çok tatlı 

imageya dize kadar uzun giymelisin yada giymelisin 

(886 puan) tarafından
O kadar uzun değil kalça kapatacak kadar
(7,108 puan) tarafından
O zman blezar ceket bak balım bir tık uzun

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 657 göst.
6 Mart 2021 Diğer kategorisinde Elanur__ (463 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 120 göst.
19 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Asel hira (886 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 581 göst.
5 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Efsun88 (199 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 178 göst.
3 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,320 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,539 soru

23,762,443 cevap

315,489 kullanıcı

...