Kızlar size biaey diyeceğim kızım anaokulnda gidiyor 3bucuk yaşta hasta oluyor sürekli göndermesem boşuna para ödüyoruz gibi mesela Ekim'de hiç gitmedi onun ücretini de yatırın diyolar Kasım da yine iyi kötü 1.5hafta gitti ..Aralık geldi sadece 1gun gitti bı zamnaa kadar bende diyorum ki Kasım wralik yatiriyim Ekim yatirmayim müdür falan olmaz demis .. bu para mevzusundan sknti yaratmışlar veliler de baya şikayet olmuş normalde okul aidatı 200 Muş bunlar 200,de yeme icmeleri için aliyolarmis yetişmiyor Muş bide bura MEB e bağlı .. bende diyorum ki kızım ekim ayinda hiç gitmedi öğlenci grup yarım gün sadece ara öğüne denk geliyor ara öğün yemedi etkinlik katılmadı dokgal olarak gitmeyince, ben neden odeyim enayi miyim diyorum var burda bı uyaniklikta anlamadım bende diyorum ki ,sadece okul aydatini yatırıp geçsem mi ? Sonra beni ararlar mi niye yatirmadin diye böyle saçmalık olur mu bı veli de cimere şikayet etmiş cimer de cvp olarak sadece okul aidatı 200 diye cevap yazmış aldıkları yeme içme parası gücüme gidiyor kızım gidemiyor boşuna ödüyorum başkaları yararlaniyor böyle bsey varmi .. ha derim ki Ekim'de 2hafta gitse önemli degl