Kızlar benim bi kaynım var üniye hazırlanıyo. Ben de 1senelik evliyim. Burda da anlatmıstım evlenmeden 1 hafta önce görümcem bana abimin önceliği biziz parasal konularda da önceliği biziz haberin olsun olur da evlendikten sonra huzurunuz kacarsa bil ki abim bize yetmediğindendir diyerek bana ayar cekmisti aklınca. Bu sebepten ötürü tüm aileye kinliyim ve asla 1 liramızın bile gecmesini istemiyorum. Konuya gelince bu kaynım lüks yasamayı severmis kendisi. Her seyi marka olmalıymıs vs. esimin ailesi de zengin bi aile değil bugüne kadar da esimin üstünden gecinmisler kendilerine faydaları yok. Bu kaynım beyefendi memleketin en lüks vip dershanesine gitmek istedi. Ücreti 20 bin tl. Yol yemek parası derken bu 40 bin tl olacak. Esim de asker ama gurbette kiradayız anca geçiniyoruz. Bu 20 bin tl yi ağlaya zırlaya esimden istemisler esim de ağladıkları icin kıyamayıp tamam demis. Bana geldi anlattı ağlıyo kardesim o dershaneye gitmek icin dedi. Ben de ben yollarım dedim dedi. Ben de benden neden rıza almadan söz verdin ben esek bası mıyım biz bi aileyiz dedim söz verdiğin para da üc bes lira harclık değil 20 bin lira dedim ben çıkışınca rızan var mı peki aşkım yollayım mı dedi. Ben de hayır dedim maddi durumlarına göre bi kursa dershaneye gidebilir kusura bakma rızam yok gerisi sana kalmıs dedim. İçim içimi yiyo günaha mı girdim diye. Bu aile beni delirtti hasta etti artık kendimi sorgulamaktan yoruldum. Sizce abartmıs mıyım kızlar? (Bu arada ben de 1 yıl kpss calıstım ama idare edelim diye dersaneye gitmedim evde calıstım)