Selamun aleykum sevgili annelerim.
Uzun zamandır platforma giriş yapmıyordum. Sürpriz Hamileliğim ile ilgili post açmıştım. Doğumuma 2 aydan az bir süre kaldı. Ve benim korkularım gitgide artıyor. 2. Çocuğumu kucağıma aldığımda ilk bebeğim 15 aylık olacak. Doğduğundan beri bir gece bile yanımdan ayırıp başkasına vermedim uyutması için. Ne anneannesine, ne babaannesine. Ama şimdi sezaryen için mecbur en az 2 gün hastanede kalacağım ve bebeğimi birine bırakacağım. Ne yiyecek, ne içecek, bensiz uyuyabilecek mi, kafamda öyle çok soru var ki. Doğumdan sonra en az 1 hafta iyileşme sürecim olacak, en iyi ihtimalle. O süreçte yerimden kalkıp iki bebeğimle nasıl ilgileneceğim? Küçüğümle ilgilenirken büyüğüme daha az ilgi gösterip de hakkına girer miyim? Burada birinin paylaşımında okumuştum. İkinci bebeği doğduktan sonra ilk bebeği ekrana çok yöneldiği için otizm başlangıcı oluşmuş. Okuduğumda çok üzülmüştüm. Aynısı başıma gelir diye çok korkuyorum. Bu şekilde yakın aralıklarla doğum yapan annelerimin tavsiyelerini dinlemek istiyorum. bu süreci iki bebeğim için de en sağlıklı şekilde nasıl yürütebilirim? Önerilerinizi paylaşın benimle lütfen