0 oy
891 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,024 puan) tarafından
32 haftalık hamileyim 10 gündür perişanım öksürük mahfetti beni öksürmekten nts de sancım çıktı hiçbir şey fayda etmiyor hiçbir şey nefes alamıyorum öksürmekten bana dua edin ölüyorum valla 

27 Cevaplar

0 oy
(5,292 puan) tarafından
Eşin ya da sen aktara gidip andız pekmezi alın her gün sabah akşam 1 tatlı kaşığı ye onu. Yediğin an rahatlatıyor zaten. Bir de cevizin arasındaki perde gibi şey var ya bir su bardağı suya 4-5 tane ondan at kaynatıp iç ama onu doktoruna sor öyle yap o da 1-2 günde kesiyor öksürüğü
-Reklam-
0 oy
(913 puan) tarafından
Canım çok geçmiş olsun annemde öksürmekten korkuyordu sujok sarımsak yöntemi var onu ayak parmağına sardık inan beş dakika sürmedi geçti onu dene kesinlikle geçeceğine eminim inşallah. 
0 oy
(2,054 puan) tarafından
Ada çayı  bal  zencefil  tarçın zeytin  yaprağıni  kaynatıp iç balı  en son  ilave  et  Rabbım Şafi ismiyle  tez zamanda şifa  versin  inşallah  bacım 
0 oy
(1,102 puan) tarafından
Göğüs hastalıklarına gidiyosun. Sana 1 hap 1 şurup ve birde astım spreyi veriyo. 4 günde iyileşiyosun. Doğuma 9 gün kala öksürükten mahvolmuştm. Bronşlarım sıkışmış meğerse. Tedavi ile geçti.
0 oy
(279 puan) tarafından
Canım ceviz varsa kır içindeki zarı varta perdesi onu kaynat iki üç dk iç öksürüğün kesilecek tabi araştır önce yan etkisinin olacağını zannetmiyorum ama doktoruna danış yine de
0 oy
(4,593 puan) tarafından
Hava makinesi temin edebilirsen içine sadece serum fizyolojik sıkıp soluyabilirsin canm balgammi atıyorsun kuru oksurukmu 

Rabbim şafi isminin yüzü suyu hürmetine şifa versin 
0 oy
(771 puan) tarafından
Geçmiş olsun. Bende hamileyken hasta olmuştum son care aktardab koğuk macunu aldım hemen gecirdi

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 292 göst.
0 oy
21 cevap 1,114 göst.
0 oy
0 cevap 78 göst.
0 oy
19 cevap 641 göst.
28 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bsmllah (234 puan) tarafından soruldu

410,547 soru

12,350,633 cevap