0 oy
126 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,204 puan) tarafından
Kızlar 2 gün önce uykumdan uyandım ağrı yüzünden ki uykum çok ağır resmen ölü gibiyim uyurken top patlasa uyanmam ama o kadar kötü ağrıydı ki resmen uykumdan uyandım sabaha doktor gittim Bana magnezyum yazdı ağrına iyi gelir dedi kullanıyorum ama sadece uyku yapıyor bende ağrılar devam ediyor kuyruk sokumundan belime belimden kasıklarıma bebek baş geliş dedi öyle bir hareket ediyor ki tıpa takmışlar ve biraz daha tekme atarsa fırlayacak gibi oluyor ne ağriları bunlar 

1 cevap

0 oy
(7,991 puan) tarafından
Cnm bu aylar öyle bnde 33+4  iki gün öncesine kdr ağlıyordum ağrıdan sadece aklıma şey geldi blki gun içerisinde yorumluyorumdur gerçekten bir dakka durmam ordan oraya öle Gezer dururum evde dün elimi biseye sürmedim sadece kahvaltı bir makina sonra kızımla ilglndim akşam yemek Faslı flaan gece yatağa rahat girdim ..

Anladım ki gün içindeki yorgunluk bana bunu yapyr. Şuan ağrım var ama o kdr çok deil. Bnde magvital kullnym bu arada 
(7,991 puan) tarafından
Bilemedim cmm vala senin için dedim yanlış anlama lütfen TV izle yürüyüş yap kek poğaça falan aklıma bunlar geldi ;)
(2,204 puan) tarafından
Biliyorum canım zaten teşekkür ederim ama sadece evde tek başıma olduğum için vakit geçmiyor yapsam bile hani eninde sonunda bitiyor tv izlerken de uyku geliyor e yaşadığım her çok soğuk yürüyüş yapamıyorum yoga yapıp oturuyorum ama zaman geçmesi için uyumaktan başka çözüm yok gibi geliyor ailem 10 saat uzakta burda hiç arkadaşım yok tek arkadaşım eşim diyebilirim arkadaşlarımı arasam ne kadar şey olabilir ki o yüzden bende çareyi uyumakta buldum
(7,991 puan) tarafından
Ya cnm bnm nerde yaşıyorsun diyarbakirdaysan arkadaş olabiliriz;)
(2,204 puan) tarafından
Çanakkale Gelibolu canım :))
(7,991 puan) tarafından
Uuuuu çok uzağız ;)))
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 224 göst.
15 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ugurbicegim (338 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 880 göst.
16 Nisan 2023 Diğer kategorisinde emyy (7,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 271 göst.
1 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde M.o.c (424 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 212 göst.
7 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Nagiiiss (1,847 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,509,660 soru

24,634,244 cevap