0 oy
86 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,367 puan) tarafından
Kızlar bı tanıdığım ayakları kokuyor aşırı ve doktora gitmiş ama krem yazmış geçmemiş başka nasıl geçer acaba bu durumu yaşayan varmı acaba?

4 Cevaplar

0 oy
(778 puan) tarafından
Bı tane sprey var çok iyi eczaneden mantar için olduğunu soylerse verir
(2,367 puan) tarafından
Teşekkür ederim yorumun için bn bı söyleyeyim
(778 puan) tarafından
Rica ederim canım bı faydam olacaksa ne mutlu bana
-Reklam-
0 oy
(703 puan) tarafından
Fito krem iyi geliyor 
0 oy
(33 puan) tarafından
tırnağa çay ağacı yağı iyi geliyo ama direk ayağa ne kullanılır bilemedim
(2,367 puan) tarafından
Nereden alabiliriz bacım
0 oy
tarafından
Off benim kardesimde de öyleydi çocuk işten gelince çoraplarını kapının önünde çıkarır banyoya koşar yikardi yoksa dışarda diz boyu kar olsa havaandirirdik nefesimiz kesilirdi çok utanirdi doktorlara gitti yok olmadı bütün gün ayakkabının içinde durduğu için terliyo ondan oluyodu ayakkabısına dikkiat edin kaliteli bişey kullansın yazın hava alan bişey olsa daha iyi olur kısır üşürse neyse de çorapları yüzde yüz pamuklu olsun gün içinde fırsat buldukça 1 saate bi yarım saatte bi çıkarsın havaandirsin ayaklarını 
(2,367 puan) tarafından
Ayni dediğiniz gbi bacım utanıyo da evet sonra geçmedi mi kardeşiniz ayak koku su
tarafından
İşten çıkınca geçti valla kuryeydi kardeşim bütün gün motor üstünde ayaklarda hep ayakkabı soğuk kış günleri bile terliyodu artık ayağının altı hani suda çok beklersek deri kalkarya böyle bembeyaz olur öyle olurdu en önemli şey havalandırmak kuzum

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 373 göst.
18 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Damla berna (2,367 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 65 göst.
14 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eda1 (184 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 109 göst.
19 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selcanttt (2,363 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 143 göst.
12 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde N.n (61 puan) tarafından soruldu

411,682 soru

12,393,191 cevap

43,983 kullanıcı

Kategoriler

...