0 oy
891 göst.
Diğer kategorisinde (417 puan) tarafından

image

Kızlar evim çok kücük alsam zor koyarım heryere tasınıyormus orası ayrı ama simdi 16 aylık oğlum var besıgınde yatıyor ayırsam koltukda yatıcak orda yatsın istemiyorum düşer falan kızım olcak 1 bucuk aya doğurucam onada böyle bisey alayım diyorum  6,7 ay yatar diyorum ama bilmiyorum kırmızı hamak besiğim var onda yatırırım diyordum ama oğlum gormeden ters cevirir düsürür falan diyede düsündüm hemde düz değil hani sizce alsammı almasammı bilemedim

33 Cevaplar

0 oy
(256 puan) tarafından
Canım aynısı bende de var bunun oğlum 2 yaşında hala bunda yatiyor
-Reklam-
0 oy
(3,234 puan) tarafından
Bi komşuda gördüm hiç sağlam durmuyor. Oğlun bunuda yan çevirir düşürür bebeği Allah korusun 
0 oy
(2,945 puan) tarafından
Bende almıştım  çok kullanışlı kızımı 8 aya kadar  bu beşikte uyuttum 
0 oy
(1,945 puan) tarafından
Ben 6 aya kadar benzerini kullandim cokta kullanisliydi benim için ama bebege göre değişiyor tutunmaya çalistiğini anladiğin an kullanmayi birakmalisin
0 oy
(1,109 puan) tarafından
Benim.ki 1 yaşında nerdeyse daha yeni büyük beşiğe geçtik bu çok iyi oluyor mutfaga salına heryere taşıdım.sallanan bir bebek olursa sallanması da kolay
0 oy
(1,382 puan) tarafından
Aynısını kullandm ama ilk 4 5 ay yattı sonra boy olarak zaten sığmıyorlar rahat dönemiyorlar canım. Ama benim işime çok çok yaradı her yere taşıdım mutfakta salonda nerde isim varsa oraya çünkü çok hafif bir beşik ben tavsiye ederim çünkü çok iş gördü bizde 
0 oy
(1,830 puan) tarafından
Benzerini çok az kullandık maalesef 6 7 ay işimizi gördü mü onu bile hatırlamıyorum çocuk hareketlenince düşme tehlikesi olduğu için kaldırdık 
0 oy
tarafından
Bende görümceminkini aldım aynısı kullanışlı ama en fazla 5 ayına kadar kullanabilirsin 
0 oy
(674 puan) tarafından
3 boyut beşiğimiz var ama  gel gör ki sadece büyük olanda yatıyor ve daha 8 aylık:) bunun aynısı da var ama hiç uyumadı desem yeridir 
0 oy
(711 puan) tarafından
Bunun aynısı değil ama benzerini kullandım 10 ay yattı oğlum mutfakta isim oldugunda rahatça götürebiliyordum ben çok memnun kalmistim
0 oy
(1,102 puan) tarafından

image

bu canım bahsettigim. Şuan üst kademede. 6. Ay dan sonra alta indiricem
0 oy
(604 puan) tarafından
Aynısı bende var kızım 4 aylik oldu sığıyor şuan ama çok el kol hareketi yapıyor depiyor fln bi ay daha anca sığar gibi geliyor bilmiyorum şuan ki aklım olsa almazdim boyutu çok küçük 
0 oy
tarafından
Trendyoldan wellcare aldim anne yani olabiliyor park besik bunlari 4 ay ancak kullanirsin

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 539 göst.
0 oy
19 cevap 436 göst.
21 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Selinpoyraz (352 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 305 göst.
0 oy
11 cevap 344 göst.
12 Aralık 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde kusozlem (41 puan) tarafından soruldu

409,026 soru

12,293,725 cevap

38,276 kullanıcı

Kategoriler

...