0 oy
237 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Pazartesi günü seanslarım başlayacak

Lazer olan arkadaşlar acıdığını söylüyor buz lazer de acıma olmuyor diyorlar güzellik merkezleri. Korkuyorum doğrusu, acıdığını gözlerini büyüterek söylüyorlar. Korktuğum ve utandığım tek bölge bikini bölgesi. Evet günah ama eşim istiyor ne yapabilirim? Bir kadın olarak. 

Dinen eşi memnun etmek zorunlu ve farz kılınıyor. Eşimde pürüzsüz istiyor ne kendisi nede ben kıldan rahatsız oluyoruz. Sizlerin yorumu nedir? 

Lazer yaptıranlar tecrübelerinizi yazar mısınız? 

4 Cevaplar

+1 oy
(8,833 puan) tarafından
Gittikten sonra hayatımda yaptığım en akıllıca işlerden birisiymiş diyeceksin. Bikaç seansta etkisini hemen görüyosun zaten. 
tarafından
Ya gerçekten mi? Peki 1 ayda 2 defa seans olması nasıl olur?
(8,833 puan) tarafından
Canım o da merkeze göre değişiyor. Ben de ilk bikaç ay bir ana bir ara seans olmak üzere ayda iki kere gittim. Kardeşim ayda bir kere gidiyodu sadece. Üç ana seansta bitmişti diyebilirim sana.
-Reklam-
0 oy
(106 puan) tarafından
Çok fena acıyo ama sonuç mükemmel :) ben daha tek seans gittim bacak koltuk altı bu bölgelere yaptı sıra bikiniye geldi çok acidigi için vazgeçtim oraya yaptırmadım sonra hamile olduğumu öğrendim iyiki de yaptırmamisim dedim o ayrı ama şu an bile tek seans olmasına rağmen bacak ve koltuk altimdakiler döküldü yenisi çıktı ama incecik ve çok az doğumdan sonra tekrar gitmeyi düşünüyorum kısacası çok acıyo gerçekten yalan değil ama uzun surmuyo acisina dayanilabilir 
0 oy
(6,441 puan) tarafından
Acımıyor diye bişey yok sana tavsiye sıfır kılla git aksini demezse özellikle özel bölgeye kıl kısa dahi olsa yakıyor ama bir rahatlık inan 22 haftalık hamileyim 1 kez ağdaya gittim bacağımda hiç yok doğumdan sonrada bebeğe bakan olursa hemen git gel yapacağım
0 oy
(6,681 puan) tarafından
Evet acıma oluyoo ama diger seanslarda acı hafifliyo..zamaninda gitsen tüylenmeye izin vermezsen acımada az olur

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 110 göst.
0 oy
5 cevap 332 göst.
0 oy
5 cevap 433 göst.
11 Mayıs 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Portakallltohumum (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 996 göst.
8 Mayıs 2020 Güzellik-Bakım kategorisinde Esmanurr (22 puan) tarafından soruldu

378,371 soru

11,325,619 cevap

34,778 kullanıcı

...