0 oy
1,537 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Arkadaşlar ben çalışıyorum bebeğim bakıcı  öğlene kadar bakıyor ,bugun işten geldim bebeğin bezini ıslak mendilini pijamasını indirmiş yani altını almak üzereydi ben gelince tam altını alıyordum sen geldin dedi ve pijamasını geri kaldırdı,gitti Bi baktım çocuk beline kadar büyük tuvaletini yapmış bu normal mi

Ayrıyeten öğlene kadar gelen bakıcınız evinizde kahvaltı yapıyor mu 9 dan 11 30 a kadar olan süre zarfında 

26 Cevaplar

0 oy
(7,969 puan) tarafından
Bilemiyorum ya güvenmek çok zor bezli olduğuna göre küçükte daha
-Reklam-
0 oy
(1,056 puan) tarafından
İnsan hakkıyla işini yapmalı ne o öyle bezini degiştirip dikkatsizlik birde evinde yiyip gelmeli farzet yemedi sizde yese dahil keyif yapmadan yiyip bebeğe bakması lazım cünkü sorumluluğu var bende ters tepkili olurdum 
0 oy
tarafından
Canım keşke işe  başlamadan herseyi konuşsaydın.  Bazıları kahvaltı yapiversin nolcak demiş qma. Kusura bakma da insan sabah kocasına kahvaltı yapmaya zor kalkiyor sen bide bakiciya kahvaltı hazırlıyorsun  o ne iyle misafir ağırlıyor gibi.

Bastan bir daha konus bakicinla  9 -11 bucuk arası herseyi sana ait Bez alma karnını doyurma yatirma bineronunu  yıkama daha aklıma gelmeyen bir sürü şey. Kahvaltiyida  evinde yap gel de.. 
tarafından
Valla canm ben ilk gün hazırladım misafir olarak gördüm ama sonra hazırlamam açsanız yaparsınız dedim dikkat ettim her gün yapıyor zaten bebeğim 7 aylık sadece 1 kere mama veriyor
tarafından
Canım işte yüz vermişsin astar istemiş.  Bence hemen konusman lazım sabah yüz yüze. Ertelemeden.  
 Sonuçta sen iş verensin bu kısacık vakitte bebekle verimli ilgilenmesi  lazım. Birde hayrına vermiyorsun parayı..
tarafından
Belki de izne ayrılırım canm
0 oy
(1,923 puan) tarafından
Kahvaltı yesin demişler ama 2 buçuk saat için ben kahvaltı vermezdim zaten şu an kahvaltılık fiyatları almış başını gitmiş en çok onlar pahalı bi kişide oturdumu baya yer yani ona bakarsa bizde  evde iki kişiyiz ama bir sürü kahvaltılık alyoruz.
tarafından
Sorunca bile azarlıyorlar sadce fikir almak istedim
0 oy
tarafından
Niye senin cocuk senin yanindayken hic sicmiyo mu niye boyle sasirdin ne var yani hem cocugunu evini emanet ediyon yedigi 2 zeytin 1 peynir 2 bardak cay mi batti dusuncen cok yanlis
tarafından
Siçıyor Sıçiyor ben şçmasına laf etmedim ben geldiğim an altını kapattı ve almadı sen geldin artık dedi o gitti ben aldım
Zeytin peynir çay batmadı sadece sordum veriyor musun dedim,nasıl verirsiniz sizce hakkediyor mu demedim
tarafından
Yorumlari okuduktan sonra anladim ben kusura bakma canim haklisin temizleyipte gitmesi lazim
tarafından
Önemli değil malesef ki yazmadan kaynaklı yanlış anlaşılmalar olabiliyor yapacak bir şey yok
0 oy
(1,031 puan) tarafından
Yani bebeğin kakasının sızmasını Bence bakıcıya değil de kullandığı beze bağla kullandığı bez Belki iyi değildir ya da bebeğin çok fazla kaka yapmıştır sırtından yukarı çıkması çok çok çok çok çok çok normal benim Bebeğimde de oluyor ki ben 2-3 saatte 4 saatte bir bezini değiştiren birinin takıntılıyım bu konuda kahvaltı konusuna gelince ben mesela saat 10.00'dan önce asla kahvaltı yapamam alışkanlık Belki o da öyledir evde yapamıyordur ya da çıkarken yapamıyordur gelip orada yapıyordur bunu kafana takıp buranın buraya sormana bile gerek yok bence Hakkında hayırlısı inşallah iyi bir bakıcıdır ne diyeyim belki de benim dediğim gibi değildir farklı bir şeydir Ama bence kendimce yorumladım bu şekilde
tarafından
Teşekkür ederim detaylıca yazdığın için ama sorunum o kadar kaka yapması değil ben geldiğim an kalkması pijamasını tekrar kapatması sen geldin artık deyip almaması,kahvaltı olayına da takılmam aslında ama bebeğimi saatinden önce uyutup keyif yapıyor düşüncesi var 8 de kalkan çoçuk 8 50 de tekrar uyutulur mu öyle dedi de kendisi
(1,031 puan) tarafından
Canım benim bebeğim 9 da uyanır biraz oyalanip 9:30 da tekar uyuyor kaka konusunda da ona vurgu yapmışsın diye sırtına çıkması normal dedim ama inslah aklından geçtiği gibi değildir ya
tarafından
Anladm canm benmki sadece o bakarken öyle uyuyor diğer türlü uyandıktan 3 saat sonra uyuyor ,kaka konusu aklımdan geçtiği gibi değil direk yaşanan bu canm ben geldim pijamasını tekrar kapattı sen geldin artık diye

İlgili sorular

+1 oy
21 cevap 331 göst.
0 oy
7 cevap 168 göst.
29 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde 518 (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 110 göst.
7 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Mercann (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 703 göst.
6 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu