0 oy
153 göst.
Diğer kategorisinde (689 puan) tarafından
Aşırı derecede kafa dinlemek istiyorum böyle yanlız kalmak bir süre ses duymak istemiyorum eşim 2 saat çocukları götürüncede onları düşünmekten kafa dinleyemiyorum acayip bir şey annelik 

6 Cevaplar

0 oy
(1,759 puan) tarafından
Ayy öyle değilde şöyle bir uyusam uyansam Mart olmuş. Doğuma 2-3 hafta kalmış olsa ne güzel olurdu...
(4,330 puan) tarafından
Yaa bacım bacım otur oturduğun yerde güzel güzel yat bol bol elbet çıkacak ordan o bebe sen bugünün tadını çıkar ☺️❤️
(1,759 puan) tarafından
Ayyy çıkar mı şuraya uyuyamıyorum postu açar miyim ki ben ☺️ ayy bide acayip uyuyan uykuya düşkün biriyim. Gelsin diye sabırsizim tadını çıkaramıyorum:) ❤️
(4,330 puan) tarafından
Açarsın açarsın emin ol bende o zaman burda olursam sana uyu demiştim dinlen demiştim gez demiştim bugünlerin tadını çıkar bacım demiştim derim ☺️☺️
Ha bu arada sakın ha felaket tellalı falan gibi düşünme amacım asla korkutmak falan değil kuzum çünkü öyle olan insanlara çok kızan biriyim şimdiden korkutuyor ya baksana falan diye sadece hepimiz aynı dönemi yaşadık sende yaşayacaksın bebeğin insallah kolay bir bebek olur ama hayat bir anda bambaşka olıyor bu kaçınılmaz her anlamda❤️ arkadaslarım bana hep bol bol gez uyu dinlen derdi offf abartmayın ya derdim doğurunca ne demek istediklerini anladım hatta ilk kontrolde doktora bunu tekrar içime alamıyor muyuz hocam öyle her şey daha kolaydı dedim ahaha ☺️ tüm hastalarım ilk kontrole aynı teklifle geliyor dedi o da ☺️❤️
(1,759 puan) tarafından
Ay Yok yok korkmuyorum beni az çok neler beklediğinin de farkındayım aslında☺️ ama işte her anne gibi görünce sağlıklı olsun kucağıma alayım öpeyim koklayayım seveyim istiyor insan bir de benim erken doğum riskim var onun biraz korkuları da var o yüzden endişe ettiğim için bir an önce şu zaman geçsin istiyorum sağlıklı olsun tam zamanında olsun o Zaman geçmek bilmiyor işte yavaş yavaş geceleri artık uyuyamıyorum sağım solum çürüyor çünkü:))
Ay acaba ben de diyecek miyim ☺️☺️
(4,330 puan) tarafından
Son zamanlar nasıl geçiyo anlamıyorsun bile canım 30. Haftadan sonrası su gibi akıp gidiyor sanki insallah erken doğum olmadan hayırlı vaktinde sağlıkla alırsın kucağına ☺️❤️
(1,759 puan) tarafından
Çok sağol canım benim ❤️ Allah razı olsun inşallah. Ya sağlıkla doğsun da gerisi önemli değil ☺️ ayy bende diyorum 30u devirsek gerisi gelir:)
(4,330 puan) tarafından
Kaçıncı haftadasın şimdi kuzum
(1,759 puan) tarafından
Yarın 26. Haftaya giriş yapıyoruz nasipse canımm
(4,330 puan) tarafından
Oo çoğu gitmiş zaten canım şimdi en kıpır kıpır zamanlarıdır cinsiyeti ne ☺️
(1,759 puan) tarafından
Ayy evet şükür ki yolun yarısı geçti kız olacak nasipse valla bazen kıpır kıpır bazen tam tersi beni korkutmayi seviyor :)
(4,330 puan) tarafından
Yaaa şimdi sen ona cicili bicili tokalar takarsın mini mini renkli elbiseler bayılıyorum kız bebeklere ya ❤️Yapar onlar arada öyle canım benim de çok korktuğum zaman olmuştu öyle içini ferah tut öyle zamanlarda çikolata ye uzan karnını sev konuş tepki veriyor bıdıklar hemen ☺️❤️
(1,759 puan) tarafından
Ayyy evet cicileri hazır nerdeyse  ☺️❤️ evet hemn bişeyler yiyor uzaniyorum böyle dinlemeye başlıyorum taa ki tepki verince ❤️  sonra bir rahatlama geliyor o hareket ettikçe günüm çok güzel ve verimli geçiyor canım ☺️❤️
(4,330 puan) tarafından
Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah canım ❤️
(1,759 puan) tarafından
Allah razı olsun canım ♥️ çok sağol
-Reklam-
0 oy
(12,130 puan) tarafından

Niye dusunuyosun kiz :D 3sim yurtdisi calisiyo gelmesini dort gozle bekliyorum. Geldi simdi 3 gun oldu bugun aldi berbere gitti gezmisler falan 2 saate geldiler ohh nefes aldim :D

0 oy
(2,452 puan) tarafından
Aynen, tüm anneler ister gerci kocalara sorsan onlarda aynisini ister:))
0 oy
tarafından

Eee sende Allahtan belanı mı istiyorsun :D

(689 puan) tarafından
Aşkom birde bize 3. Bebek eklendi komşumun çocuğu oldu sagolsun bebek uyumuyor sabaha kadar ciyak ciyak bağırıyor ses bizim evde duydukça çıldırıyorum çocuk sesini dhdbxbsbdbjd
tarafından
Aboooooo insan bir süre sonra kaldıramıyor demi aşko ☺☺☺
0 oy
(2,084 puan) tarafından
Çok değil 3 gün oglumla eşimle tatile gitsem yeter
0 oy
(532 puan) tarafından
Nst den nst yeeee 20 dakka uzanıp dinlenebiliyorum hahshaha :D

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 1,017 göst.
1 Mayıs 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu