Dun kürtaj oldum kendime sorun yapmadim çünkü kendi kendime ogreneli zaten iki haftayı geçti yeterince agladin , durumu kabullenmek için zamanın oldu , yasını tuttun ,içine gömdün bitti gitti diye telkin veriyordum. Dun iyiydim de ama bügun hep aglayasim var şuan da göz yaşları ile yazıyorum . Bir kızım var üç yaşında eşimde bende ilaçlar bitkisel kürler vesilesi ile iki sene sonunda çocuk sahibi olduk. Bu kendi kendine sürpriz gelmişti . Rabbim verdi rabbim aldı amenna .. Kız kardeşim ilk çocuğuna hamile , gelinimiz üçüncüye, ablam da ikinciye (o da tüp bebek ile dördüncü denemesi ile tuttu umarım sağ salim kucağına alır en çokta o hak ediyor çok zor şeyler yaşadı eşi tese ameliyati oldu öyle sperm alındı iki düşüğü bir kürtajı oldu . Neyse velhasıl yarın annemde toplancagiz ama ben gitmek istemiyorum hepsinin yavrusu karnında benimki bilmem hangi doktorların elinde işlem altında... Allahım hepsine sağ salim kucağına almayı nasip etsin asla kıskanmiyrm ama gorusmekte istemiyorum bunu belirtmekte istemiyorum zaten yeterince üzüldüler bebekleri hakkında benim yanımda da üzülürüm diye konuşmayacaklar belki bu bile beni kırıyor üzüyor . Bir ümit rahatlarim diye paylaşmak istedim. Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın ...