0 oy
469 göst.
Diğer kategorisinde (13,826 puan) tarafından

Saat kavramı asla yok sabah 5.30 - 6 gibi gürül gürül konuşmaya bir başlıyor gecenin yarılarına kadar bebeğim şu aralar çok huysuz o yatmisken yatayım dedim erken de değil 11 di saat tak tak tak bisi kiriyor eşim bırakmadı yoksa uyaracaktim bugün akşam da ben bi süpürge tutayım da görsün o kadar uyarmama rağmen asla anlamıyor mahsus yapıyor mustakile alışmış usturuplu bi saat olsa anlar insan gece 11 nedir ya :ermm::angry:

9 Cevaplar

0 oy
(2,132 puan) tarafından
Üst komşum bu yazıyı görse benim yazidigimi zannedebilir sj
(13,826 puan) tarafından
Alla alla ben camasirimi bile balkonuma çırpıp asıyorum assa doğru cirpmam hiç bi zaman
(3,093 puan) tarafından
Canım balkonun içine bile asamıyorum dışını bırak
(13,826 puan) tarafından
Allah herkese huzurla oturabilecegi bi ev komşunun da hayırlı olanını nasip etsin valla komşun gecimsizse çok zor oluyor
(3,093 puan) tarafından
Çok zor ikimizde ev sahibiyz canım burda
(13,826 puan) tarafından
Of sizin iş daha zor canım ya allahtan biz kiraciyiz Allah izin verirse yazın yasincaz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimkilerde oyle kocasi icip eve gelmez karisi arar bagirir gece yarisi 

Matgap bile calistirirlar sabahin erken saatinde onlarin bagirmasiyla sesiyle uyaniriz bazen bugunde oglu at kosturdu resmen uyuyoduk oglumla uyandik 
(13,826 puan) tarafından
Cocuk olsa biraz daha anlayış gösterirsin canım çocuğa laf anlatmak zor ama koca koca insanlar böyle yapınca insan kızıyor zaten geldiğinden beli anlaşamıyoruz beni hiç sevmiyor
0 oy
(1,125 puan) tarafından
Ya yavrum oda bişey mi ben bıktım polise demekten benim alt komşum bikmadi ses yapmaktan şimdi de adam dul ha bire kadın getriyir eve gecenin üçü besi o kadar iğrenç sesler ki anlatamam midem kalkıyor artık (anlarsınız ) 
(13,826 puan) tarafından
Allah ıslah etsin biz helalimizle ses çıkarmaktan korkuyoruz ya yan tarafa ses gitmesin diye
(1,125 puan) tarafından
Valla bende öyle canım ses gidecek insanların yüzüne nasıl bakarım diye ödüm kopuyor adamda kadın haya yok edep yok kadın öyle çığlık atıyordu ki gece yemin ederim bende bebeğimde sesine uyandıkkk sinirim bozuldu kalktım yere hızlı hızlı bı vurdum ses kesildi hemen ama ertesi gün yani bugün gece yine aynı sese uyandım
(13,826 puan) tarafından
Apartmanda yaşamak hiç bana göre değil 4 senedir bi alisamadim
0 oy
(1,395 puan) tarafından
benmki o saattr cocugunu dovuyo artik sese alistim ama cocugun aglamasina kiyamdm guvenligi aradm sesi kesildi 
(13,826 puan) tarafından
Ay allahik yazık ya
(1,395 puan) tarafından
yazik gunah nedr bilmiyo ki gorsen kilolu bide ustune otursa ezilirsn o kadar cocukta 4 5 yazsnda
(13,826 puan) tarafından
Kıyamam ya çocuğun psikolojisi ne durumda acaba babası ne diyor bu duruma
(1,395 puan) tarafından
babasi var mi yok mu bilmiyorum surekli kadinin sesi geliyo esiylede gormedk ilk baslarda gelen cikan belli deildi dusun12 olmus balkonda erkek kadn sesleri geliyodu gormesem yol gecen hanı dersn bi baktim yasi basi gecmis kilolu kadin esinide gormedm hic
(13,826 puan) tarafından
Anladım canim
0 oy
(8,893 puan) tarafından
Dün marketten geldik aşağimdaki komşuyla karşılaştık bebek ağlıyo hergün senin dövdüğünü sanıyom dedi malede herkes vardı okadar moralım bozdu ki
(13,826 puan) tarafından
Evet bazen yanlış anlasilabiliyor canım ana bunun cocuk 35 yaşından büyük :D
Konuşma adabı yok cami açıp diğer apartmana yoldan geçene bağırıyor falan
(8,893 puan) tarafından
Anladım canım onun kendi yaptıkları nolcek hergün kavga ediyolar benim çocuk kadına dert oldu cocuğunu dışarı atı ama gidip malede demıyom
(13,826 puan) tarafından
Boş konuşan çok olur canım sıkma canini
0 oy
(40 puan) tarafından
Aynı bizim üst kom#u sanki kendi evinde değilde bizim evin içinde yaşıyorlarmış gibi çok ses yapıyorlar. Geçen bardak kırılma sesi geldi mutfağa koştum bişey yok bı baktımki yukardan kadın söyleniyo 
(13,826 puan) tarafından
Ahaha kız benim alttaki yapıyor bunu
(40 puan) tarafından
Sorma ya bazen evde tek kalıyorum onların yaptığı sesten korkuyorum
(13,826 puan) tarafından
Al eline bi oklava tak tak yap  :)
0 oy
(90 puan) tarafından
Bende anlamıyorum bu insanları bizim evde çıt çıkmaz öğlen arkadaşım geldi ikizleri var saat 1 yukarı çıkmış uyuyorum da uyarirmisiniz çocukları diyor 30 yaşında kadın 2 yaşında iki tane çocuğu uyarilmayacagini sessiz olmayacagini bilmiyor  sabaha kadar uyumamış ders çalışmış sabah 8 9 olsa anlicam soğukta aldık çocukları dışarı çıkardık rezil oldum arkadaşıma da 
(13,826 puan) tarafından
Apartmanda yaşamak gerçekten çok zor
0 oy
(602 puan) tarafından
Ay canım benim altimdaki ile derdim her istediğini yapıyor üç çocuğu var benim bir tane ve ben sürekli kaynanama giderim en ufak seste şikayetçi olur eşim 12gelir ben ve oğlum tekiz inanır mısın terlik bile kullanmıyorum oğlumda tek çocuk fazla yaramaz değil sürekli laf yapıyor cevabını veriyorm ama artık bıktım ondan...
(13,826 puan) tarafından
Iyi de canım cocuk bu dur çüş diyemeyiz ki çocuğu olsa anlarım ama bununki cocuk gürültüsü değil
(602 puan) tarafından
Hayır ben sana demiyorum zaten ben o kadar ses yapsaam kim bilir neler yapar o bakımdan diyorum
(13,826 puan) tarafından
İnşallah sadece kendisini düşünüyor ne yazikki
0 oy
(1,975 puan) tarafından
11 normal.bnce bizde 
(1,975 puan) tarafından
Tövbee:))
(13,826 puan) tarafından
Niye öyle dedin kız uyuyoduk yani kalkma diye tutuyor ben çabuk sinirleniyorum assadakinle hep bi kavga halindeyim  :)
(1,975 puan) tarafından
Ahahah ynlis anldm kız afedersn kafam yandı:))bı an
(13,826 puan) tarafından
Senin için fesat kızım ahaha :D
(1,975 puan) tarafından
Ahaahh sanırım:))))

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 704 göst.
17 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Gökce kambur (264 puan) tarafından soruldu
+1 oy
25 cevap 1,492 göst.
29 Aralık 2019 Aile & Aşk kategorisinde Hayallerbirolsun (465 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 596 göst.
2 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Seher M&M (6,357 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 1,003 göst.
7 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,652 soru

12,392,520 cevap

43,888 kullanıcı

Kategoriler

...