Herkes benim hikayeme koşsun :)))
Elim cizilse 3 gün sızlar, sakasina biri koluma vursa oturur acısıni çekerim hala öyle söyleyeyim. Benden canı tatlı insan görmedim. Bilerek degil vallahi ama öyle.
İnsan doğuracağı zamani bilmiyor zaten. 3 gün suyum sızdı hafif adet ağrısı ile ama ben s*****anlamadim. Gece 12 de sanci gelmeye başladı ama ben sessiz sessiz uyumaya çalışıyorum. Normal sandim. 4 bucuga kadar 5 dk da bir 3 dk bir 15 dk hir düzensiz sancı vardi. 5 te bi gittim 6 cm açıklık var. 9 a kadar sanci devam etti, sancı 50 sn kadar sürüyor sonra oyle normalsin ki sadece kasiklarimda şiddetli ama adet gibi ayni. Masaya aldı suyumu patlattı 10 cm oldu direk. Masaya yatar yatmaz benim sancım kesildi ama. İkin diyor ama sanci yokki ikinayim. Doktor ikin dedikce ikindim dur dedikce durdum. 4 5 sefer sonra çıktı. Doktor kesmis dikti hiccc bisey hissetmedjm. Hatta evdede hiccc dikiş acısı cekmedim.
Yav keske kendimi 9 ay korkutmasaydim. Allah yardim ediyor. Simdi bisey olunca millet ay normal doğum yapmışsın ne var bunda diyir. Doğum daha kolaydi valla