0 oy
401 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ben açıktan düz lise mezunuyum. İki yıl ara verdim o ara dönem de hafızlık yaptım. Tabi evlenince yarım kaldı. Şimdi de dışarıdan imam hatip bitiriyorum fahri hocalık yapabilmek için. Geçtiğimiz üniversite sınavlarına hiç çalışmadan girdim 180 aldım. Bir yere yerleşemedim haliyle bu puanla. Neyse sabah eşim diyor ki hiç çalışmadan girmiş olsan bile 250 alman lazımdı. Zaten 250 de bir puan değil ki dedi. Aldığım puanı küçümser gibi söyledi. Bende madem bu kadar eğitim takıntın vardı o zaman tahsilli biriyle evlenseydin dedim. Kusura bakma çocukla elimden bu kadar geliyor dedim. Ama çok kalbin kırıldı. Zoruma gitti yani 

8 Cevaplar

+1 oy
(302 puan) tarafından

Sende böyle her şeyi kafaya takarsan çabuk yaslanirsin be kuzum he he de geç bende kpss ye çalışıyorum 2cocukla biri 9aylik benimkide sen kazanamazsin vs laflar sokuyor gorcez diyorum ama kitap vs istediğimde de alır gerek yok demez 

Kendim için kendimi daha iyi hissetmek öğrencilerime kavuşmak çocuklarıma daha iyi gelebilmek için çok zorda olsa başarmak zorundayım diyorum 
tarafından
Haklısın
-Reklam-
0 oy
(1,024 puan) tarafından
Ben üniv mezunuyum eşim bana bazen keşke atansaydin keşke memur olsaydın bilmem ne salakk saçma şeyler söyler bende sinirlenirim memur birini alsaydın o zaman diyorum geri vites yapıyor ben memnunum halimizden diyor ama alttan alttan da laf sokuyor değişik bu erkekler valla
(2,685 puan) tarafından
Bende uni mezunuyum eşim lise mezunu ayni laflari soyluyor almista nolduysa cekmecede yatiyo diyo memur oldun maaslarin yatiyo aha diyo neler nelerr cok istiyosan git sende oku yatsin cekmecelerde deyip geciyorum zaten universiteye de beni ogluna layik gormeyen bi gorucuye sinirlendigimle okumaya basladiydim iyikide okumusum :))
0 oy
tarafından
Valla o zaman aksamlari 2 saat cocuga baksin sen odaya kapan calis.

Elestiriyorsa cozume de ortak olsun. 
0 oy
tarafından
Çocuga baktın da ben mi calısmadım beyın fukarası diyemedin mi acık ve net basarılı olmanı bı yerlere gelmeni ıstemıyor 
0 oy
(3,370 puan) tarafından
Canım snav stresiyle çok gerilmişsin.
tarafından
Biraz öyle oldu
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Bunda kırılacak bişey yok ki 
0 oy
(11,659 puan) tarafından
Doğru söylüyor 250 bile puan değil ama öyle pat diye kalp kıracağına ben çocuklara bakayım sen akşamları iki saat çalış deseymiş 
0 oy
(600 puan) tarafından
Ay o zaman seneye o da seninle girsin de hiç çalışmadan bakalım 250 alabilecek mi ?? O zaman herkes hiç çalışmadan direk PMYO 'na giderdi en kötü . Kusura bakmasın acaba kendi hafızlık yapabilir mi ? Seni tebrik ediyorum çoğu açıktan da bitirmeye tenezzül etmiyor . Üstüne bir de hafızlık yapmışsın . 
(600 puan) tarafından
Eminim çalışsan istediğin puanı da alırsın bu azimle :)

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 481 göst.
0 oy
10 cevap 667 göst.
16 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde vellenizanim (950 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 930 göst.
21 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bsrdrk (1,554 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 459 göst.
11 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Bsrdrk (1,554 puan) tarafından soruldu

412,206 soru

12,409,035 cevap

44,750 kullanıcı

Kategoriler

...