0 oy
335 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,298 puan) tarafından
Kızlar kanamam durmuyor napacam ya acile gittik bisey demedi kadin dogum da randevu yok:( 16 gün oldu halen  kanamam var elim ayağım titriyor nasıl donuyor  bu normal mi ? Korkmaya başladım artk herkes bisey diyor 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kac ayliksin
(2,298 puan) tarafından
Hamile deyilim canım adet im
-Reklam-
0 oy
(9,109 puan) tarafından
Adet misin yani. Acilden giriş yap. Haftaiçi de bir gün eşin gitsin sabah erkenden sıra alsın kadın doğumdan
(2,298 puan) tarafından
Öyle yapacm  da  eşim işe gidiyor tekte gidemiyorum:( 2 çocukla
(9,109 puan) tarafından
Valla canım artk izin alsın bir gün eşin. Çocukları bırakacak kimse yok mu. İhmale gelmez Allah korusun.
(2,298 puan) tarafından
Eşimin kendi işi canm :( kaynnamla yaşıyorum o bakar da eşim olmasa gidemem oda gelmiyor benle
(9,109 puan) tarafından
Niye gelmiyo ki. Valla olmadı sen artk bir gün tek başına git. 16 gün çok uzun.
(2,298 puan) tarafından
Isim var diyo tekte izin vermiyor komşum benle geleck yok diyor ayrı kafa benimki.. napacan bilmiyorm ya
(9,109 puan) tarafından
Valla ne diyim canım. Kansızlıktan şak diye düşüp bayılma sonra bir yerde.
(2,298 puan) tarafından
Hep yerlerdeyim zaten :(
0 oy
tarafından
Kaç aylık hamilesin 
(2,298 puan) tarafından
Hamile deyilim canım adet m
tarafından
16 gün çok fazla insan elden ayaktan düşer seni halsiz bırakır yoğun mu geliyor . Doğum kontrol vs korunma için birşeyler kullanıyor musun . Etkisi olabilir mi
(2,298 puan) tarafından
Çok geliyor afedersin dakka basi lavabiya Gidiyorm.  Hap kullandım doktor bırak dedi
tarafından
Belki ondan olabilir yaratmamıştır. Çok geçmiş olsun ben 2 3 gün oluyorum dayanamıyorum 16 gün kafayı yerim herhalde . Başka bir doktora daha git istersen normal değil çünkü
(2,298 puan) tarafından
Sağlık ocağı acile gönderdi acil de kadın diga git dedi randevu yok .bu şehre geldiğimden beri randevu bulamıyorum ya :( özelde bin  tl den başlıyor
0 oy
(341 puan) tarafından
Ah canım benimde doğum kontrol hapı kullanınca 17 gün sürdü kanamam ödüm koptu belkide mantıken bırakınca adet oluyoruz ya sen tekrar adet olmuş gibi olmussundur bende öyle oldu ama senin daha uzarsa mutlaka git banada yaramadı hic dahada içme sakın 
(2,298 puan) tarafından
Asla içmem kız kötüyüm ya çok kaybettim...
(341 puan) tarafından
Ay bende aynıyım annem 20 yıl kullandı bişey olmadı ama bana yaramadı
0 oy
(2,942 puan) tarafından
Rahim de polip vs olabilir oyapiyor olabilir bu hormonelde olabilir benim 2 ay kanamam olmuştu.ustune 2 ayda düşük kanamam oldu psikolojim bozulmuştu.
(2,298 puan) tarafından
Valla bilmiyorm randevu yok yoksa giderim kadın doguma
0 oy
(603 puan) tarafından
Ay benim de kanamam öyle bitmemişti bende korktum acaba diş gebelik falan mı oldum da vücut atmaya çalışıyor falan diye gece acile gittik . Sonra 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim :) Bi gidip muayene ol derim 
(2,298 puan) tarafından
Randevu yok pazartesi  sabahtan gel dedi doktor
0 oy
tarafından
Düşük falan mı yaptın canım 
(2,298 puan) tarafından
Yok sanmıyorum ilaç kullandım ondan galiba
0 oy
(5,352 puan) tarafından
Yogun mu oluyor kanaman 
(2,298 puan) tarafından
Evet canm

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 190 göst.
30 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Vuslat_vuslat (232 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 149 göst.
26 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ipekreha (93 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 306 göst.
2 Eylül 2021 Diğer kategorisinde A.e (747 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 515 göst.
28 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melekkk34 (6,859 puan) tarafından soruldu

404,788 soru

12,125,796 cevap

36,484 kullanıcı

...