0 oy
422 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (27 puan) tarafından
Kılar bugün misafirler gelecekti sabahtan beri temizlik ve gel git yapıyorum. Perişan vaziyettyim tam gelmek üzerelerken yan odadan sehpa taşıyorum oturacakları yere kapının arkasına koydum dalgınlıkla daha karar vermemiştim ama kalanı eşim getirdi sonra kızmaya başladı. Yok cahilmişim yok kıroymuşum yok ev kadınıyım nasıl bilmemmiş bir sürü şey söyledi ben de niye fikrini söylemiyorsun direkt kırıyorsun dedim diye bu sefer dr asi oldum saygısız oldum artık patlamak üzereyim. Tahammülüm kalmadı. Onlar gittikten sonra da diyor ki insan misafir beklerken stresli oluyor bilmem ne bu eşine bağırmayı mı gerektirir. Anlaymıyorum  artık ciddi ciddi kendimde sorun aramaya başladım önemli bir şey mi bu sabahtan beri öldüm yorgunluktan ve verdiği cevap senin evin yapacaksın. :((

2 Cevaplar

0 oy
(1,635 puan) tarafından
Stresli bi zaman geçirmişsiniz sakinleşin ve sessiz bi ortamda yalnız kalın sıcak bir kahve iyi gelecektir.
(27 puan) tarafından
Bunu da deniyorum beni iki dakika içinde sinir ediyor.  Sürekli beni suçluyor saçma sapan nedenler hep üstelik.
-Reklam-
0 oy
(446 puan) tarafından
Amaaaaaannnn senin ki en azindan misafir gidince yumuşamış benim yanimda ki ökuzzz oğlu okuz misafir gidince daha hararetli kavgaya başlarızz bu da bisey en azindan 
(27 puan) tarafından
Yok canım diyeceğini yine diyor ama haksız olduğunu da çok iyi biliyor. Yine de kendi haklı hep kendi haklı
(446 puan) tarafından
Al birini vur ötekini desene misafir gelene kadar angut gibi yatarlar hic ikramliklardan hazirliklardan haberleri olmaz tabi ay daha bugun aynisini bende yaşadim da ondan cok sinirliyim :D
(27 puan) tarafından
Bi markete gitti geldi beyefendi çok yoruldu da bir ton şey dedi ben o gitmeden  kaç saat önce başladım ve küçücük oğluma rağmen :))
(446 puan) tarafından
Erkolardan nefret ediyorum :'( sabır cekcez sureklii ;((
(27 puan) tarafından
Ben de öyle:(( maalesef :))

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 461 göst.
0 oy
5 cevap 308 göst.
+2 oy
5 cevap 303 göst.
23 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Annesininmasali (1,407 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 518 göst.

Kategoriler

1,492,267 soru

24,383,014 cevap

348,874 kullanıcı

...