0 oy
75 göst.
Diğer kategorisinde (262 puan) tarafından
Bronşit başlangıcı ile hava ve antibiyotik kullandık bir hafta kullan dedi doktor öksürük bir aya kadar surer dedi şuan ilaçlar bitti öksürmuyor öyle emerken hırıltı duyuyorum sadece tekrardan götüreyim mi yoksa bir aya dediği gibi anca mi geçer kızlar bir fikir verin 

3 Cevaplar

0 oy
(10,141 puan) tarafından
Benim oglumada geçen astım dedi hırıltı varsa götür yoksa başa döner hastalığı bin kez o durumu yaşadım biliyorum 
(262 puan) tarafından
Sadece emerken geliyor canım burnumu tıkalı acaba diyorum olbilir mi acaba öksürük yok çünkü şükür
(10,141 puan) tarafından
Elini koy göğsüne o uyudugunda hırıltı var mı varsa götür
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim oğlumdada var astım bronsit iyilesmesi evet neredeyse 1 ayı buluyor ama hırıltı varsa götür tekrarlama belirtisi olabilir
(262 puan) tarafından
Sağol canım geçmiş olsun da emerken geliyor ses acaba burnunu tıkalı diyorum çünkü burnunu actirmays izin vermiyor normalde
tarafından
Burundan gelen sesle ciğerden gelen ses bir olmuyoki kuzum bi sirtini dinle eger ordan geliyorsa gotur sağol sizede gecmis olsun cok
(262 puan) tarafından
Tamam canım sağol aynen ona göre götüreyim hemen
0 oy
(3,505 puan) tarafından
Hiriltisi varsa tekrarlar tam geçmemiş ilaca devam ettirir Dr tekrar götür ki kötü olmasın çok geçmiş olsun 
(262 puan) tarafından
Sağol canım normal hırıltı ile burundan geleni nasıl ayırt edebilirim emerken geliyor sadece burnun da mu geliyir acabada diyorum izin vermiyor actirmays normalde
(3,505 puan) tarafından
Canım benim kızım bronşit olduğu zaman ilk burnundan hırıltı geliyo sonra aşağı iniyo ben o hırıltılı duyunca buhara başlıyorum aşağı inmeden aciliyo göğsünü dinle bak bakalım göğsünden geliyor mu hırıltı
(262 puan) tarafından
Dinledim canım gelmiyor göğsünden ama hızlı burnundan nefes alınca geliyo gibi oda burnumu tıkali acaba diyorum birde hava ilacı sürekli kendim alabilirmiyim ki acaba doktora sormadan burnunuda asla açtırmıyor
(3,505 puan) tarafından
Bronşit olmaması için burnunu açman şart canım yoksa bronşları tıkar bizim ilacimiz var evde benim kızım ilk 8. Aydaydi galiba bronşit olduğunda şuan 17 aylık artık çözdüm ben olacağını anladığım zaman hava veriyorum ama senin daha başta insallah tekrarlamaz tekrarlarsa zaten anlarsın kötü olup olmayacağını

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 182 göst.
26 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cansu07 (7,862 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 181 göst.
14 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 108 göst.
0 oy
2 cevap 64 göst.

411,302 soru

12,381,161 cevap

43,187 kullanıcı

Kategoriler

...