+1 oy
451 göst.
Diğer kategorisinde (2,570 puan) tarafından

Bacılar filtre kahve yaptım ilk kez. Türk kahvesi hastasıyımdır. Eşime iş yerinden gelen bu adı nedir bilemedim. Neyse bununla filtre kahve yapayım dedim. Çok güzel oldu. Benim gibi denememiş varsa evde çok basit ve şipşak olan bir şey. :)

Filtre kahveden iki kaşık döktüm bu aletin içine ve iki bardak sıcak su ve dört dkkadan sonra sopasını aşağı indirdim :))

image

image

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Afiyet şifa olsun canım 
(2,570 puan) tarafından
Sağol canım benimm :))
-Reklam-
+1 oy
(7,459 puan) tarafından
Adını bilmediğin şey french press ve evet filtre kahve güzeldir aromalı olanları da var şahane oluyor afiyet olsun :) bunda beğendiysen filtre kahve Makinesi almanı öneririm :)
(7,459 puan) tarafından
Kahve dünyasının var canım taze çektir çektirirken french press için olduğunu mutlaka söyle ama makinaya geçince de ona göre söylersin :) keyiflidir ama içimi sütlü de güzel oluyor sade de afiyet olsun :)
(2,570 puan) tarafından
Bende marketten falan bakcaktım aklıma hiç gelmezdi. Çok sağol kuzu tamam ordan alırız. İnşallah makinaya geçersem varmı tavsiyen kuzu :))
(7,459 puan) tarafından
Taze çekim daha güzel oluyor  market vs bakma hiç :) şu an Electrolux kullanıyorum uzun zamandır sertlik derecesini vs seçebiliyorsun o da güzel oluyor  nasıl içebiliyorsan ona göre ayarlama şansın oluyor en azından :)
(2,570 puan) tarafından
Tamam kuzum çok teşekkür ederim :)
(7,459 puan) tarafından
Rica ederim canım keyifli kahvelerin olsun :)
0 oy
(80 puan) tarafından
Afiyet olsun öncelikle :) benim eşim kahveye izin vermiyor kafainden ötürü kendisi biraz pimpirikli de :) siz de fazla kaçırmayın ama hamilelikte pek fazla içmemek gerekiyor 
(2,570 puan) tarafından
Sağol canım ben hamile değilim :))) tabii hamilelikte iyi değil canım :))
tarafından
Kız ben hamile iken kahve telvesi yerdim ve benimki biter eşimin kahvesinin telvesini de yerdim bı ara kömür yicektim zor tuttu beni bende kansızlık var bu yüzden toprak tadı gibi yanık değişik şeyleri seviyodum şimdi tuhaf geliyor o zaman öyle değildi
(2,570 puan) tarafından
Aaaa evet bu eksik bir şey olunca oluyor kuzu. Bizim bir komşumuzda kiremit yiyordu gebeyken. O an lezzetli geliyor heralde
0 oy
(771 puan) tarafından
Niyeyse sopasını indirdim kısmına gülesim geldi alsjlajsksnkansmjkjks
(2,570 puan) tarafından
Hahaha :)) adını bilmiyorum bacım ya :)))
(2,753 puan) tarafından
Haha. Çubukunu mu deseydi
0 oy
(5,117 puan) tarafından
Afiyet olsun canım french presste demlerim kendime çok severim filtre kahveyi :) sen icine süt de koydun sanırım 
(2,570 puan) tarafından
İlk sadede içtim kuzu gayet güzeldi sonra sütlede çok güzel oldu :) bu ara değişiklik yapıp filtreye geçiyorum :)) çok teşekkür ederim ;)
(5,117 puan) tarafından
İki türlü de güzel oluyor canım iyi yapmışsın ben diğer kahvelerden daha çok seviyorum :)
Nasip olursa makinesini almayı planlıyorum
(2,570 puan) tarafından
Ayy hadi inşallah alırsın kuzu . Valla evde yapmak hem enerjiyi arttırıyor. Hemde motive oluyor insan :)) bu arada en sonki yorumda göz kırpmalı gülmüşüm onu hiç sevmiyorum onu yanlısıkla atmısım :))

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 344 göst.
16 Şubat 2024 Diğer kategorisinde eylul_ (1,835 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 595 göst.
30 Aralık 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Lavanta... (245 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 462 göst.
7 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 166 göst.
12 Nisan 2022 Diğer kategorisinde İlla (1,196 puan) tarafından soruldu

404,771 soru

12,125,210 cevap

36,483 kullanıcı

...