+6 oy
563 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (988 puan) tarafından

Bu saatte şu kadar uğraş 🫠 Gerçekten yorucu güzel gozukuyomu hanımlar ❤️

image

8 Cevaplar

+1 oy
(988 puan) tarafından

En İyi Cevap

image

buda ikinci deneme 🤎
(1,569 puan) tarafından
+1

Bak böyle göze hitap ediyor ❤️ ellerine sağlık canım 

Aç kapıyı gelem bacim 

(988 puan) tarafından

Hemen gel canım açıyorum ❤️

-Reklam-
+6 oy
(1,569 puan) tarafından

Ellerine sağlık canım güzel görünüyor ❤️

(988 puan) tarafından

Sağol canım benim ❤️ 

+5 oy
(2,347 puan) tarafından

Eline sağlık ben asla uğraşmam çünkü sevmiyorum 😂

(988 puan) tarafından

Sağ ol canım

(5,412 puan) tarafından

Ben de yoruma gario baktım 😂 eklerin tadu göreceli değildir dıye düşünüyordum :) 

(499 puan) tarafından

Bende sevmiyorum 😅

(443 puan) tarafından

Alınmış yapılmış önüme gelmişse yerim ama ulan canım ne ekler çekti bee hadi bi ekler alalım yapalım sevgisi bende de yok 😂 profiterol keza aynı şekilde 

(2,347 puan) tarafından

Benide yadırgalar ama ikisini de sevmiyorum hamurundan dolayı 

+5 oy
(3,332 puan) tarafından

Benjmkoca bunu gormesin bayiliyo 

(296 puan) tarafından

Nasıl yapılıyor taref verebilirmisn cnm 

(3,332 puan) tarafından
+1

Masan benimkinden 🤗 elin alisinca kolay cicegim benim 1 saatimi bile almiyo 

Fermel02 

Askim yarim paket margarini 1 su bardagi suyla ocaga aliyorum kaynayinca 1 su barbagi un koyup karistiriyorum helva yapar gibi cevire cevire hamur kivamina gelince altini kapatip bekletiyorum ilik ayar olcak hamur kurumasin ama ustune strec poset falan yapistirabilirsin 

O arada muhallebisini yapiyorum yarim litre sut 3 yemek kasigi un 1 su bardagi seker muhallebi kivanino alana kadar pisiriyorum altini kapatip vanilya ekliyorum sogumaya birakiyorum 

Hamur ılık ayara gelince yumurtalari tek tek ustune kirip tahta kasikla ezerek hamura yediriyorum iyice yumusak yapiskan bi hal alacak hamur benim genelde 4 yumurta yeterli pluyo gecen kaynanamda yaptim yumurtalari kucuktu 5 tane gitti sonra o hamurlari ister kasik kasik ister posete koyup altini kesip ekler sekli vererek yagli kagit üzerine koyuyuyorum 180 derece onceden isitilmis firina veriyorum hafif pembelesene kadar balon gibi sisiyo zaten o firindan cikarinca sicagiyla muhallebiyi firindan cikan hamurun icine kesip kesip suruyorum bu kadar en uste cikolata sosu dokuyorum bitti elin alissa yarim saatte hazir 

(296 puan) tarafından

Çok sgaol canım Allah razı olsun 

(988 puan) tarafından

@KuranAsigiHatun tarif birebir aynı teşekkürler ❤️

(3,332 puan) tarafından

Askim o zaman elin akisinca hizlanir kolay cunku eline saglik 

+4 oy
(9,716 puan) tarafından

Çikolatalı şeylere bayılırım afiyet olsun 

(988 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

+2 oy
(3,605 puan) tarafından

Ellerine kollarına sağlık canım benim çok güzel görünüyor 😋 afiyet şifa olsun şimdiden 🥰

(988 puan) tarafından

Sağol canım benim ❤️❤️❤️❤️

+1 oy
(153 puan) tarafından

Elinize sağlık.. bu 2 ci gebeliyim her ikisinde aşerme durumum olmadı hiç bişeyde gözüm kalmaz ama hamile deyilken aksine her şeyi canım çeker ne görsem isterim..😁

+1 oy
(849 puan) tarafından

Of canım aşırı derecede istiyor onun o kıvamı var ya ısırıyorsun içinden muhallebisi Üstünde çikolata Allah'ım aklımı kaybedeceğim Ben de bir hafta önce yaptım eşim ve çocuklar istedi Maalesef ben yiyemiyorum Bebeğimin alerjisi var Ben de diyet yapıyorum o yüzden önceden o kadar zorlandınız bana göre en basit tatlı Bence çok kolay

(988 puan) tarafından

Canım belkide gebelik yüzünden 10. Ayına girmiş bir bebeğim var 5 yaşında düz duvara tırmanan bir oğlum var ve dogumuma sadece bir ay kaldı 🫠 belkide bu yüzden bu kadar zor geldi 

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 176 göst.
30 Mart 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Berivan.12 (1,001 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 411 göst.
16 Şubat 2024 Diğer kategorisinde eylul_ (1,942 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 712 göst.
30 Aralık 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Lavanta... (252 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 532 göst.
19 Aralık 2022 Diğer kategorisinde SeydaUraz (2,570 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,451,551 soru

23,831,592 cevap

318,898 kullanıcı

...