Masan benimkinden 🤗 elin alisinca kolay cicegim benim 1 saatimi bile almiyo
Fermel02
Askim yarim paket margarini 1 su bardagi suyla ocaga aliyorum kaynayinca 1 su barbagi un koyup karistiriyorum helva yapar gibi cevire cevire hamur kivamina gelince altini kapatip bekletiyorum ilik ayar olcak hamur kurumasin ama ustune strec poset falan yapistirabilirsin
O arada muhallebisini yapiyorum yarim litre sut 3 yemek kasigi un 1 su bardagi seker muhallebi kivanino alana kadar pisiriyorum altini kapatip vanilya ekliyorum sogumaya birakiyorum
Hamur ılık ayara gelince yumurtalari tek tek ustune kirip tahta kasikla ezerek hamura yediriyorum iyice yumusak yapiskan bi hal alacak hamur benim genelde 4 yumurta yeterli pluyo gecen kaynanamda yaptim yumurtalari kucuktu 5 tane gitti sonra o hamurlari ister kasik kasik ister posete koyup altini kesip ekler sekli vererek yagli kagit üzerine koyuyuyorum 180 derece onceden isitilmis firina veriyorum hafif pembelesene kadar balon gibi sisiyo zaten o firindan cikarinca sicagiyla muhallebiyi firindan cikan hamurun icine kesip kesip suruyorum bu kadar en uste cikolata sosu dokuyorum bitti elin alissa yarim saatte hazir