Ay bunun bile kavgası olmuştu bizde Allahm sen yazınca hatırladm :D eşim abisinden önce evlendi yani biz bir sene önce evlendik onlardan. Eltim de abisi de bizden buyukler 5 6yaş civarı.
Birinde kaynanam bi akrabasıyla bizi tanıştırıyordu, eltimden için bu büyük gelinim benden için de bu da küçuk gelinim demişti. Eltimin suratı düştu fln neyse sonra biz eşimle markete gidip geldik oyalandık biraz. Baktım eltim ağlıyor kaynanamn suratı düşuk. Ne oldu diyoruz bişey demiyorlar. Kaynanam aşırı ketumdur bide anlatmiyor da. Sonra eltim beni eve bırakın ddi kayınbabam eve bırakmaya gitti görumcem de yanında gitti, yemek bile yenmemişti daha. Kaynım yoktu arkadaşlarıylaydı o. Kaynanama soruyoruz geçistiriyor bişey yok diye.
Aradan seneler geçti bana çoook sonra anlattı kaynanam. O gun sana küçuk gelin ona büyuk gelin dedim diye burnumdan getirdi benim ddi. Neymiş o sonradan evlenmiş küçuk gelinmiş niye ona büyuk demiş :D neyse ki boyle fitne fesat insanları hayatımdan çıkardım 1 senedir görusmuyoruz