Bugün eşimle öyle konuştuk bana biraz derdini anlattı haklı ama her 2 tarafıda nasıl idare edicem bilmiyorum anlatıyorum benim oğlum var 1.5 yaşında ve geçen gün doktora gittiğimde 2 haftalık hamile olduğumu öğrendim akşam da anneme söyledim annem bizimle birlikte kalıyor neyse işte annem eşimin yanında dediki buna baktınız da diğeri kaldı diyince benim zoruma gitti bende dedim ki niye öyle diyorsun anne benim eşim cocugumun gözünde hicbirsey bırakmıyor parası olmasa bile her türlü bulur getirir çocuğuma yedirir dedim ve annemin suratı düştü hamile olduğumu öğrenince sanki istemiyormuş gibi eşimde gozumun içine baktı ve bana bugün dediki bak ben Ogün annene birşey demediysem inanki sana olan saygımdan sırf sen kırılma üzülme diye birşey demedim git anneneni güzellikle uyar seninle tartıştığım zaman bile araya giriyor otururup da seninle konusamiyoruz bile sürekli araya giriyor benim annem olsa böyle yapsa kıyameti koparırsin ama ben varken benim annem bile sana laf söyleyemez izin vermem mümkünse sende izin verme senin annenin bana laf söylemesine dedi bence biraz haklı gibi geldi eşimin bana söyledikleri sizce kizlar