Kızlar geçenlerde eşim hiç hevesli değil sinir oluyorum demiştim. Bugün sebebini öğrendim. bebeğimizin cinsiyeti erkek demişlerdi. Meğer benim canım kocam kız istiyormuş. Hala yanılma payı var belki kız olur diye düşünüyormuş bugün de kontrole gittik cinsiyeti kız dediler benimki havaya uçtu ne alsak diye dolaşıyor ortada
Benim eşimde kız olduğunu duyunca yolda nasıl gittiğini bilmiyordu uçuyorum şanlı diyordu içi içine sığmıyordu hemen yemeğe götürdü üstüne tatlı istetti midem bulanıyor dedim kızımın bulunmaz diyordu
Üstüne hemen gittik bir pembe 1 sari elbise aldık
Uğur böcekli hastane çıkışı aldık
Üstüne 1 kızım daha oldu onda da aynıydı hala daha bir yere gitse gelse elinde toka yada bebekle gelir oda ayrı bir düşkün kız evladına
Ben kız ısteyen babalara kızamıyorum ya, benım eşimde boyleydı cunku kız cocugu ısteyen cıkarsız ıstıyor, erkke erkek dıye tutturanda bır soyum yurusun kafası var, ımparator sankı adamlar
Eşim hamile olduğumu öğrendiğim günü kizimizt olacak deyip her kontrolde bunu duymayı bekledi erkek olsa elbette çok sevecek ama kız babası benim eşim balık burcu naif duygusal. kızımız oldu bunun tadını aldı hep kızımız olsun istiyor. Sizi iyi anlıyorum bazı erkekler kız babası ruhu taşıyor ben de öyleyim kendimi erkek annesi gibi hissetmiyorum minnoş bir anneyim. Erkek annesi olan arkadaşlarım var daha bebekleri küçük ama kayınvalidemi gibi oğullarını sahiplenişleri var her ebeveynin ruhu başka. Elbette oğlumuz da en güzel şekilde yetiştireceğiz burası apayrı bir şey.
1,493,349 soru
24,400,031 cevap
350,060 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın