0 oy
1,273 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (588 puan) tarafından

Kızlar geçenlerde eşim hiç hevesli değil sinir oluyorum demiştim. Bugün sebebini öğrendim. :D bebeğimizin cinsiyeti erkek demişlerdi. Meğer benim canım kocam kız istiyormuş. Hala yanılma payı var belki kız olur diye düşünüyormuş:D bugün de kontrole gittik cinsiyeti kız dediler benimki havaya uçtu ne alsak diye dolaşıyor ortada:D:D:D

25 Cevaplar

0 oy
(916 puan) tarafından
Çok kötü bir düşünce yâ:( gerçekten çok üzüldüm 
(588 puan) tarafından
Düşünce yapısı canım aslında olanı tam bilsen böyle demezsin
-Reklam-
0 oy
(1,404 puan) tarafından
bunu tam tersi yazsan yok erkek istiyir diye vay efendim ayrımcılık diye tonlarca linç gelirdi. bu pozitif ayrımcılık da aynı bence. sağlıkla. kucağına almayı nasip etsin inşallah 
(588 puan) tarafından
Sağlıklı olsun başka hiçbir şey istemiyorum
0 oy
(3,370 puan) tarafından
Sağlıcakla gelsin İnşAllah
(588 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
tarafından
Benim eşim de kız babası olacağını duyduğu andan itibaren bi duygusallasti bi değişti kızım oluyo diye etrafta dört donuyor resmen
(588 puan) tarafından
Kız babaları gerçekten duygusal oluyo :)
0 oy
tarafından
Benimki de ilk hamile kaldığını duydugundan beri prensesim diyodu doktor erkek deyince doktora şimdi bana küsmüş müdür dedi şimdi de toşun oğluşum diye seviyo 
(588 puan) tarafından
Eşimde şu an kararsız şekilde seviyo. Kız mı erkek mi desem bilemedim diye iki isimle seviyo. Bizimde biraz kafamız karıştı
tarafından
Valla bize ayrintilida yuzdeyuz erkek yumurtaliklarina kadar gördük dediler ben doğumda erkek mi diye sordum öyle düşün hiç belli olmuyo o işler siz herşeye hazır olun :)
(588 puan) tarafından
Artk sabırla bekleyip görecez canım eşya almak istiyoruz ama kafamız karıştı :)
tarafından
Ben mobilyaları da kıyafetleri de hep unisex aldım canım tavsiye ederim zaten hoşlanmıyorum pembe mavi falan rengarenk seviyorum ben
(588 puan) tarafından
Aynen bende kıza pembe erkeğe mavi sevmiyorum ama yinede kız bebek ve erkek bebek için değişik modeller var kızların biraz daha cici kıyafetleri gibi. Mobilyaları da gri düşünüyorum o iki cinsiyete de uyar. :)
tarafından
Harika fikir ben beyaz aldım mobilyaları kendisi gri sarı bolan desenli halı duvarda büyük ay büyük aslan bulut ve yildizlar olan sticker yapıştırdik salondaki koltuk takımım gri onun teklisinin birini de oraya aldım emzirme koltuğu olarak Beşiktepe dönence var çok tatlı oldu kıyafet olarak sarı yeşil turuncu kırmızı beay siyah lacivert mavi bi çok renk giydirdim valla çokta yakisiyodu oğluşuma hepsini de sakladım sanırım yine hamileyim ( inşallah değilimdir ) tekrar kullanabilirim :(
(588 puan) tarafından
Bende artk cinsiyetinden emin olup oğlum veya kızım demek istiyorum sabırsızım ♥️  :) bende o tarz renkler istiyorum. Oğlunuz çok mu küçük o yüzden mi hamilelik istemiyosun canım
tarafından
Yani oğlan da küçük 8 aylık daha şuan emiyo ama ben tek çocuk düşünüyorum ikinci bize ağır gelir diyodum hem maddi hem manevi olarak iki çocuğa birden yetişmek çok zor olcak iyi bi aile iyi bi oku eğitimi olmadıktan sonra iyi bi gelecek imkani olmadıktan sonra 10 tane çocuk doğursak nolur ki yetistiremedikten sonra böyle bi dünya da koruyup kollayan açıktan sonra ki ev işi eşim çocuk derken kendime bile zaman bulamıyorum ikinciye nasıl baş ederim bilmiyorum ilkinin hakkına girermisim gibi geliyo 8 kilo oldu kucağıma alsam karnimdakina zarar almasam buna haksızlık ya ikinci doğduğunda annem beni sevmiyo diye düşünürse biterim o zaman
(588 puan) tarafından
Öyle düşünme kuzum. Benimde kardeşimle aramda 1 buçuk yaş var. Eğer varsa ve sağlıkla doğarsa senin bebeklerinin arasında da öyle olacak. Kardeş dünyanın en güzel şeyi. Oğluna oyun arkadaşı dert ortağı hayat arkadaşı olacak. Hem büyüklerimiz her bebek nasibiyle gelir demişler. Ayrıca aralarında pek yaş farkı olmayacağı için ilgi konusunu anlamazlar merak etme büyüyünce iyiki küçük yaşta abi olmuşum der çünkü ben anneme öyle diyorum arkadaşım gibi kardeşim var her derdimi sırrımı bilir. Dışarıya muhtaç olmaz oğlun :) gerçekten kardeş çok güzel özel birşey.
tarafından
Evet haklısın da işte ya ben yetisemezsem offf inşallah yoktur varsa da Allah'tan geldi naalim haklısın
(588 puan) tarafından
Yetişirsin kuzum annelik duygusunu benden iyi biliyorsun :) eminim çok güzel bakarsın. Bide 2 3 yaşından sonra onlar sana da ihtiyaç duymaz kendileri oynar. Hakkında hayırlısı olsun. Test yaparsan haber ver çok merak ettim
tarafından
Ay inşallah canım eşim inada bindirip almazsa yapamam ama alırsa yazcam sana söz
(588 puan) tarafından
Tamam canım :) gönlüne göre olur inşallah ♥️

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 510 göst.
0 oy
0 cevap 100 göst.
6 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 585 göst.
13 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Beyza5 (5,051 puan) tarafından soruldu
0 oy