0 oy
153 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

İkinci bebeğim 15aylikken doğum olcak 7. Aydayim hala emziriyorum

Sizce emzirmeye devam etmeli miyim. Yoksa kesmeli miyim. Zor oluyor tabiki ama vicdanen karar veremiyorum benim gibi olanlar yani çocukları arası az olanlar nasıl bı yol izledi 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benimiilerin de 13 aydı aralari sütüm kesildi kızım bıraktı doğuma 2 ay kala . Bırakmasa tandem emzirme yapacaktım ben ama simdi bide küçüğün hakkı aslında 
tarafından
Benim azaldı ama hâlâ emiyor karnı doymuyor biliyorum ek gıda veriyorum daha çok ama yinede alıyor. Tandem düşünüyorum ama iki bebekte aynı anda uyanınca napicam diyorum birde belli zaman sonra düşkünlüğü artıyor çok fazla uyaniolar o yüzden karar veremedim
-Reklam-
0 oy
(1,818 puan) tarafından
20 aylık olacak doğumda hala emziriyorum kendisi bırakmazsa tandem yapcam inşallah 
tarafından
Siz 21 ayda bırakabilirsiniz. Kuran'da minimum süre 21 maksimum 24 ay çok iyi arastirmstm ilk çocuğumda. Tandemde ikisi aynı anda gece uyandığında ne yapacaksınız peki. Ben onu halletsem niyetliyim yapmaya
(1,818 puan) tarafından
Çok düşkün canım şu an pek zorlamak istemiyorum gece uyanmıyor şükür sadece uyurken emer ya da düştüğünde üzüldüğünde emmeden uyumaya alışırsa bir ihtimal olabilir bilmiyorum valla yaşayıp görecem artık
0 oy
tarafından
Oğlum doğduğu zaman kızım 15 aylikti doğumdan kısa süre önce kestim memeyi . İkisinde sorun yok çok şükür 

Oğlum 4.500 doğdu hatta
tarafından
Maşallah ikisinide Allah bağışlasın. Nasıl kestiiniz acaba
tarafından
Zor olmadı aslında sadece kızıma üzüldüm 1 haftda bitti . Kızıma anlattım sadece 1 kerede sabır taşi sürdüm ama pişman oldum sürmedim sonra oda emmek istemedi zaten
0 oy
(6,788 puan) tarafından
Bence kes. Çünkü doğumdan sonra o süt anca bebege yeter. Benimde kızım 15 aylık bende kesmeyi düşünüyorum. Hamile değilim

Uyku düzeni yok kesmek istiyorum. 
tarafından
Gerçekten çok yorucu emzirmek gece sürekli uyanmak. İki tane de olunca aynı anda uyanırlar flan üstesinden gelemem dedim
(6,788 puan) tarafından
Kes gitsin hiçbir şeyde olmaz. Bende emzirirken hamile kaldım doğuma yakın kestim zaten süt kalmamıştı hemen kesildi oğlum. Ikisini bir emziremezsin bebek aç kalır. Çocugun büyümüş 1 yaşını doldurmuş zaten
tarafından
Nasıl kestiiniz azaltarak mı. Yetmio cidden sadece emzik gibi kullanıyor ek gıda veriyorum çoğunlukla
(6,788 puan) tarafından
Evet azaltarak ama çokta uzatmadım 3 gün azalttım sonra baktım umrunda değil sonra kestim
0 oy
(118 puan) tarafından
Benim kızım 18 aylık olucak 3 haftaya kadar da oğlum doğacak ben 2 ay falan oluyo emzirmeyi bırakalı ama sütüm de olmuyordu zaten sende bıraktırabilirsin ilerde zorlamazsın hem 
tarafından
Mecburen. Çünkü aynı anda uyanır aynı anda aglarlarsa üstesinden gelemem uyuyamam da hani. Nasıl bıraktınız acaba
(118 puan) tarafından
Vermedim o da çok ısrarcı değildi zaten unuttu hmn sütten kesince kilosu da düzeldi kilo aldı

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 117 göst.
16 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yeni evli1 (1,629 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 146 göst.
25 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Ayet (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 319 göst.
22 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde ❣2 Prenses Annesi ❤ (531 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 149 göst.
15 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Oslemomur (6,081 puan) tarafından soruldu

410,242 soru

12,337,111 cevap

39,432 kullanıcı

Kategoriler

...