0 oy
765 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (150 puan) tarafından
Kadınlar evlendikten sonra baba evini özlüyorya ben çok özlüyorum erkeklerde özlüyormu acaba çok merak ediyorum 

37 Cevaplar

0 oy
(1,024 puan) tarafından

Ben hiç özlemiyorum evim evim güzel evim :)

-Reklam-
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Benmki özşemiyodur çnkü nerdyse 2 gnde bir gidiyoruz :) özleme fırsatı olmyo tüm iznlrde ailesnn yannda kalıyoruz hergn biz gitmsk onlr geliyo :) 
0 oy
(9,640 puan) tarafından

Benim ki sever babasını özler yani benden çok :D

0 oy
tarafından
Hergün orda nesini özliyecek ki 
0 oy
(3,240 puan) tarafından
Benim eşim hiç özlemiyor 3 ay oldu belki gitmedik daha götüremiyorum adamı 
0 oy
(4,266 puan) tarafından
Baba evinden kendi evlerine geliyolarmi ki ozlesinler 
0 oy
(51,703 puan) tarafından
evet esim gidince orda cok mutlu oluyo hele evlendikten sonra ilk gittigimizde gorecektin ucuyodu giderken☺️
0 oy
tarafından
Vallahi bn zorla götürüyorum memlekete gitmek istemiyo :)))
0 oy
(1,663 puan) tarafından
Aramızda 2 3 dakika var özlese gider ama benim eşim bir değişik insan öyle özlemek sevmek gibi duyguları çok pastırılmış hissettiremez duygularını 
0 oy
(2,298 puan) tarafından
Hep yanında neyi ozleyecek  :))(
0 oy
(10,102 puan) tarafından
Benimki hiç özlemiyor çünkü babasıyla anlasamiyordu ayrı eve çıktıktan sonra dünya varmış diyi
0 oy
tarafından
Benimki benden çok ozluyo s.lak 
0 oy
(7,808 puan) tarafından
Özlemiyor çünkü bir üst katimizda oturuyorlar her gün çıkıyor yanlarına 
0 oy
tarafından
Kız bende bir koca War duyan kulaklardan uzak:)) tam ana kuzusu  her gün mutlaka ama mutlaka 1 kez  görüntülü konuşur yetmez bi kere de sesli konuşur öyle durur. Oda yetmez her ama her hafta sonunu annesyle geçirir. Niye evlendi neden evlendi inan hiç anlamış değilim 
0 oy
tarafından
Ben eşime sormuştum bunu geçmişini özlediğini lise ilkokul yıllarını arkadaşlarını özlediğini söyledi. Şuan annemlerle yaşasam çok sıkılırım zaten küçük bir ilçe kimse yok vs demişti. Gerçekten öyle 3 4 günlük gittiğimizde kaynanamlara eşim çok sıkılıyor 
0 oy
(1,241 puan) tarafından
Hayır asla özlemiyor oraya gidince eve gidelim diye can atıyor sjsjs
0 oy
tarafından
Ozlemesine zaman olmuyor ki iki bina yandalar. Sabah kahvaltısı vs gideriz geliriz 

İşe gitmeden babasina uğrar gider yani iç içe özlem vakti yok ama benimkiler memlekette ben özlüyorum 

40+2 haftalık hamileyim 30dan sonra hiç gitmedim doğum yaklaşıyor diye yakın olsa şimdi bile giderdim ya nasip

İlgili sorular

0 oy
41 cevap 904 göst.
25 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Cinarimmmm66 (150 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 704 göst.
9 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Leylow_ (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,006 göst.
9 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,485 göst.
26 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,771 puan) tarafından soruldu

410,352 soru

12,340,984 cevap

39,689 kullanıcı

Kategoriler

...