0 oy
359 göst.
Diğer kategorisinde (3,864 puan) tarafından
Kızlar annemlere hiç gidesim gelmiyor gidiyorum ne muhabbet var ne bişey annem sürekli yatar 8 aylık bebegim var sevme şekilleri bir acayip babam köpek cagırır gibi cocuga sesleniyor gel kucu kucu der hiç mi cocuk sevmesini bilmşyom agkayınca direk bana verirler genelde bende durur bunalıyorum gidince daha bir sürü şey kavag ederler tartışırlar hiç gitmesem arama yani neden giymiyom diye öyle sevgi flanada görmedim ben herşeyde kısıtlar annem hiç biyere gitmemi istemezdi yasaklardı 23 yaşımda evlendim 23 yaşına kadar tek biye yollamamışyıt neden cünkğ sevgili yapıcam herşeye karıştırdı arladslara görüşmeme izin vermezdi telefonu elime alırdım bieşy var diye alırdı günlerce telefonu vermezdi böyle ailesi olan var mı benim gibi :((insann ailesine gitmek istemez mi ben iste istemiyorum işte ama mecbur gidiyorum eşim bieşy anlamasın diye 

10 Cevaplar

0 oy
(25,181 puan) tarafından
Bizimkiler de pek sohbet muhabbet bilmezler öyle ama ben seviyorum orda olmayı 1 senedir gitmiyorum nerdeyse cumartesi gidicem 1 aya yakın kalırız. Oğlum için ölüyorlar hem kardeşlerim hem babam annem. Babam 77 yaşında sırtında taşıyo oğlumu pervane oluyorlar günde 10 kere dışarı çıkar babam Ömer şunu sever alayım bunu sever alayım köyden organik şeyler alır getirir hep, oturmaz asla. Annem valla benden iyi oyun oynar ben bırakıp çocugu pazara markete falan gider kafa dağıtırım. Kücük erkek kardeşim 25 yaşında, çocuk gibi yerlerde sürünür oynar yiğeniyle abim 34 yaşında oda oda öyle. Ama muhabbet sohbet ortamı işte pek olmuyor. Hani ederiz ama öyle uzun sürmez. Kavga tartışma oluyo tabi olmaz değil yaşlı insanlar annem babam kagçvga eksik olmuyor huysuzlukları oluyor haliyle, ama genel olarak iyim orda. Halam var çok samimiyiz o gelir sık sık ben oraya gidince, o gelince işte baya muhabbet ederiz. 
(3,864 puan) tarafından
Canım benimkiler 52 yaşında bildiğin baya kavga ediyorlar ederken küfür lü falan ediyor  babamın agzı alışmış benimkiler oyun oynamaz canım ben yakın oturuyorum 10 dk arabayla
(25,181 puan) tarafından
Anladım canım. Biz pek yakın değiliz 3 saat sürüyor yol bide çocukla gitmeye kalkınca daha da uzayabiliyor 3 vesait Değişiyoruz giderken araba olmadıgı için
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ayyy seni çok iyi anlıyorum bekarlık hayatım aynı senin gibiydi kapıya yaklasmazdim bile 24tte de ben evlendim ilk zamanlar gidiyoruz annem tuttu ban bi borcam verdi geri de onun lafını yaptı neymiş damadı alistirmayacakmis sonra herşeyi annemgil alsın dermiş 2 yıla yaklaştı evleneli o borcama elim gitmiyo yemin ederim benim oğlan durmuyo zaten orda yabancı geliyorlar çok şık gelmiyolar alışık değil unutuyo çocuk bi de bizim ev sessiz bunlar bagiracagira konuşuyorlar çocuk korkuyo öyle olunca bende geriliyodun getir bakalım yapalım deseler de veresim gelmiyo o borcam içimden cikmiyo şimdi annem çocuğa bişey alçak oluyo alma diyorum evden bişey koyacak oluyo koyma diyorum söyleyip kalbini de kiramiyorum eşimi alıştırma diye böyle diyorum deyip almıyorum kaynanamda azıcık bişey yapsın annen niye yapmiyo deyip cikiyo eşime bişey caktiramiyorum ailesine karşı kötü de olsa ailemi savunuyorum anneme bile kirilcak diye kiyipta bişey demiyorum o oye içimde yara olarak kaliyo 
(3,864 puan) tarafından
Kaderimiz aynıymış canım valla abim var benim evlat ayrımı yapıyor abim heryere gider eder kıyafetler alırdı bende genc kzıın bayramdan bayrama alırdı harclık vermezdi bişey yapmazdı böyle bunakr aklıma geldikce sinirlerim oynuyo dügğnde bşey yapmadılar işlerine gelmedi tamam para yok durumumuzu iyi değil  ama takılanları annem aldı oonalrda birşey yapabilirdi 10 gramlık bilezik vs şimdi eşimin ailesi benim eltiye 50  gram fazla olucak altını başkası olsa laf yapar ama benim laf yapmaya yüzüm yok benim ailem hiç bieşy yapmadı
(3,864 puan) tarafından
Bebek mevliti okuttum kayınvalidem istiyordu okutmak nese anneme köyde para getirenler olmuş vermiş bana vermdeidi o görürmüş zamanında
tarafından
Seninki daha kötü canim ya beni evden çıkarmadılar bi arkadaş ortamim olmadı cebima para koymadılar tek sebebi sigara iciyodum almayım diye ama bu bi bağımlılık kız başıma p anda o sigarayı bulamazsam neler yapabilirim hiç akıllarına gelmedi daha küçüktüm ya kötü yola dusseydim bi dal sigara için annem calisiyodu babam calisiyodu kardeşlerim okuldaydi akşama kadar evde tek başıma yedim cikip gitsem kimsenin haberi olmazdı yine aklı basindaymisim ama Allah var düğünümde hiç bişey eksik etmediler kaynanamlar 15er gerdan bilezik taktılar annemde aldı 15 grlik bi tane kardeşim bi künye taktı evlendikten sonra kaynanamgil bişey yaparsa utanıp onlar da yaptı kayinbabam dogumuma çiçek yaptırıp getirdi hastaneye kaynım desen o da yaptırdı annem onu görünce babamı aradı çiçek getirdiler sende al dedi yoksa elini kolunu sallaya sallaya gelcekti kaynanam bi çeyrek taktı kayinbabam bi çeyrek taktı annem takmicakmis aslında utanmış bi tane de o taktı çok şey yaptılar saysam ohooo da hepsi göstermelik ayrıca ben çıkmışım el kapısına gitmişim beni kendi evlerindeyken bi rahat biraksalardi daha güzel degilmiydi aha babamın evinde nasilsam kocamın evinde de öyleyim annem nisanliyken beni öve öve bitiremedi kapıdan dışarı çıkmaz bi gezmesi tozmasi olmaz 10 TL versem cüzdanında durur 1 ay sonra istesem cikarir verir benden habersiz bakkala gitmez dedi dedi eşimin de ailesinin de aklına soktu şimdi cüzdanında aylardır 5 kuruş olmuyo eşim hafta da 1 kaynanamlara goturuyo onu gezme saniyo ayda bi 2 ayda bi market alışverişine birlikte gidiyoruz onu gezme sayıyo sigara icmiyo dediler dediler önceden annemlerden gizli içerdim şimdi eşimden gizli içiyorum yakalasa benimle ilgili bütün düşünceleri değişir boyl mi olcakta sözde iyilik yaptılar
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Sohbet muhabbetten zıyade anlayışsız cahıllık cok bu yüzden bende gitmem hıcte eşime beeli etmim bılmem ne demedım cunkı onun aılesı benımkınden beter ama onlar öyle degılse tabıkı zayıf noktanı gösterme.cok gitmemeye calıs bahane ğret eşin düşünebılcenı sanmam  bişi olmaz ben yıldan yıla gidiyorum ona bıle gidesım gelmiyor cok lazımda degıller gurbetteyim zerre ozlemıyorum
0 oy
(2,683 puan) tarafından
Ay çok şükür bi sorunum yok ailemle Rahmetli babam bu hallerimi görse bol bol gülerdi o ayrı tabi hakkından geliyo oğlun vs diye :) :) 
0 oy
tarafından
Annem bir aydır bendeydi dün gitti keşke hiç gitmeseydi elim ayağım hayatım herseyim annemm
(3,864 puan) tarafından
Ohh ne güzel yaa bende gelmesin gitmeyin diye bakıyorum
tarafından
Ayyy hele bir babam var Rabbim herkesi öyle baba versin günde on defa arar beni çocukları
0 oy
tarafından
En iyisi ben anlatmamayim 

Bence sizinkiler de çocuk nasıl sevilir diye bir bilgi yok
0 oy
(2,359 puan) tarafından
Kız yaralarımı açma benim Nnem banamda iyi değiller kaldım gurbet ellerde 
0 oy
(9,921 puan) tarafından
Aşagı yuksrı benı anlatmıssın ama yinede ailemi cok sevıyorum Allah zeval vermesin 
0 oy
(2,217 puan) tarafından
Valla sana iyi hissetirmeyen herkesi ana baban bile olsa çıkart hayatından. Temelli atamazsin tabi ki ama cagirilmadigin sürece gitme. Sonuçta artık senin kendi ailen var.
0 oy
tarafından
Benim ailem seninki kadar olmasa da tuhaf. Çok dongunlar ve aşırı alınganlar kaynanamın yaninda daha rahatim hiç alıngan değil annem her şeye alınır babam da yüz verince kalp kirar bağırır 

İlgili sorular

+1 oy
30 cevap 1,225 göst.
0 oy
9 cevap 353 göst.
28 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Birdilektut (1,361 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 891 göst.
7 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 356 göst.
15 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yusradrc (24 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,656 soru

24,389,545 cevap

349,209 kullanıcı

...