Kızlar ben oldum olası aileme hiç yük olmamaya çalıştım. Evlenirken bile neredeyse her şeyimi kendim aldin çalışıp. Şimdi bebeğim oldu şuan 5 aylık. Doğmadan once babam diyordu ki şimdiden çok seviyorum torunumu doğunca bezlerini her zaman ben alcam falan dedi kaç defa. Çocuk doğdu ne bez aldı ne lafını etti. 5 aylık oldu şuana kadar çocuğa sadece bir takım kıyafet bir paket de bez aldılar. Sadece doğum zamanı çocuğun odasıni aldırdım 2500 TL falandı. Bebeğimi aşırı seviyorlar sürekli dillerinde böyle bir sevgi yok diyorlar. Bugün babamla annemin yanında bebeğim için tulum baktım internetten iki tulum 120 TL toplam.dedim ki bunu da dedesi alsın bari sakayla karışık dedim. Babam da lafı değiştirdi şuan alamam başka zaman alırım ise gireyim falan dedi. 5 dk sonra erkek kardeşimin gömlek tadilatı için terziye 65 TL çıkardı verdi o kadar zoruma gitti ki. Ve biz şuan zor geçiniyoruz eşimle. Bebek olduğu için ben çalışmıyorum tek maaşla geçinmeye çalışıyoruz ev sahibi evden çıkardı suan çok yüksek kirali bir eve geçmek zorunda kaldık nasıl gecinecegimizi bilmiyorum bunları bildikleri halde şuan alamam demesi çok zoruma gitti sizin aileleriniz de böyle mi kızlar.