0 oy
228 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (634 puan) tarafından
Oğlum burnuna küçük şekerlerden sokmuş bir anda kızardı bozaedi ağlamaya başladı burnunu gösterdi evde fizyolojik serum yoktu hemen şırıngaya su çektim yüz üstü yatırdım burnundan iki tane şeker çıktı resmen arkadaşlar başka varmıdır acaba şuan iyi nefesi düzeldi ama 

4 Cevaplar

0 oy
(4,252 puan) tarafından
Bilgim yok geçmiş olsun acile gidebilirsiniz bı götür bakılsın istersen 
-Reklam-
0 oy
(10,271 puan) tarafından
Ay bunu bende yaşadım çekirdek sokmustu burnuna. Hemde 3 tane birden. Bi baktım hırıltılı nefes alıyor huylandm yani. Sonra üfle bakiyim burnunu dedim bi ufledi arka arkaya iki tane cekirdek fırladı. Korktum baktım kafasını aşağıya eğdirip sümkurttum fln bitane daha çıkmıştı. Sonra nefesi düzeldi yine sorun olsa dr.a göturcektm hemen. Bi bak takip et bakalm
(634 puan) tarafından
Aklim çıktı birden hırıltılı nefes aldı burnuna baktım şekeri gördüm flash yaktım hemen su tuttum iki tane çıktı rahatladı gözlemliyorum şuan
(10,271 puan) tarafından
Hangi şeker bu arada
(634 puan) tarafından
A101 deki oyuncakların içinden çıkan yıldızlı şekerlerden
0 oy
tarafından
Bi acile götür canım kamera ile baksınlar. Allah affetsin bu post beni çok güldür. Çocukken ben de kuru fasülye sokmuşum burnuma :D bi de şişmiş. Hatırlamıyorum doktor zor çıkarmıştı :))
0 oy
tarafından
Bende boncuk sokmuştum ameliyet olacakkke. Komşumuz karabiber koklat dedi hapsira hapsira kendiliğinden çıkmıştı karabiber koklat istersen

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 318 göst.
1 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 109 göst.
29 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Seherl (881 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 622 göst.
9 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikmucize (2,589 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 127 göst.

410,136 soru

12,331,926 cevap

39,245 kullanıcı

Kategoriler

...