0 oy
175 göst.
Aile kategorisinde (469 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Merhaba. Ben 2018den bu yana eşimin ailesiyle alt üst oturuyorum. Geçinemiyoruz çoğu zaman büyük sorunlar birden unutuluyor onlar yine iyi oluyor ama ben olamiyorum olmuyorum yüzsüz değilim çünkü. Bu ara taşınma konusu gündemde bina satılacak. Biz birkaç yildir eşimle annemin oralara Fethiye'ye taşınmayı planlıyorduk. Köy hayatını sevmesemde ailesinden uzak olacaktım diye kabul etmiştim. Anneci değilim annesiz büyüdüm annemin yanına taşınma fikri dediğim gibi eşimin fikriydi. Bugün babasına ben sizsiz gitmem dedi. Şok oldum babasına almak istediğimiz yeri de gösterdi burada sen bunu yaparsın ben bunu diye. Babası da gider bakarız sonra göç ederiz dedi. Sonra misafirliğe gittik eşimle konuşamadım ne diyeceğimi de bilemiyorum ama daha fazla ailesine katlanmak istemiyorum. Geçimsizler baştan aşağıya bana çok çektirdi kaynanam. Çocuğum burada büyümesin diyordum ama aslında onların sürekli kavgaları siddetleri arasında büyümesini istemiyordum içten içe. Şimdi ne yapacağım ne diyeceğim. Eşim çok sinirlenecektir karşı çıktığım için ama ben mecbur muyum ailesiyle yaşamaya. Zaten yapılan dik larında ben bakacağım diyor bari gençken uzak kalalım biraz. Hep onların sorunlarıyla uğraşıyoruz kavgalarıyla her günümüz rezil oluyor. Valla düşündükçe çileden çıkıyorum. İstemiyorum ya istemiyorum kendisi çok istiyorsa yaşasın ailesiyle. Ben kendi ailemle bile yaşamadım ayrı yaşadım yıllarca. Bana başta söyleseydiler ailesiyle yaşayacaksın diye evlenmezdim bile. 

3 Cevaplar

0 oy
(613 puan) tarafından
Nesi acil bunun? Allah yardımcın olsun ne diyeyim 
(469 puan) tarafından
Diğer türlü bakmıyorsunuz :P
-Reklam-
0 oy
tarafından
Neden bu erkekler herseyi gördükleri halde, huzurlari bozulduğu halde eşlerinin istemediğini bile bile onların fikrini sormadan rızasını almadan tek başlarına aileleriyle birlikte yaşamayı kabul ederler anlamış değilim. Ya Cook mecburi bir durum olur, beraber yaşamak zorunda kalırsın anlarım ama fırsatınız varken neden beraber oturmak isterler. Ya hayır madem ailelerden ayrilamiyorlar çocuk gibi evlenmesinler ya.  Ailelerinin dizlerinin dibinden kalkmasinlar. Sonra hayatlarına alacakları kadinlarada yaşadığı hayatları zehir etmesinler yeter artık ya .
(469 puan) tarafından
Bilseydim bu sorunlarla uğraşacağımı bin kez daha düşünürdüm. Ben bebeğimi kaybediyordum onlar yüzünden. Onlar utanmıyor ama ben affettiğim her hataları yüzünden karakterimden kaybediyorum.
0 oy
(613 puan) tarafından
Aklın varsa iki taraftan uzak dur. Eşine de öyle teklif et. Ne size ne bize de.

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 534 göst.
25 Nisan 2021 Aile kategorisinde Birdilektut (1,271 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 337 göst.
12 Ocak 2023 Aile kategorisinde Hayat devam ediyor (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 101 göst.
25 Temmuz 2023 Aile kategorisinde Lale5616 (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 798 göst.
10 Şubat 2021 Aile kategorisinde Umber (2,252 puan) tarafından soruldu

381,723 soru

11,428,004 cevap

34,988 kullanıcı

...