0 oy
160 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (100 puan) tarafından
Kızlar merhaba benim bir deridm var anlatıcam biraz balınızı şişiricem hakkınızı helal edin. Ben 3 tane bileizğimi veridm araba aldık 150 bin ediyor eşimin ailesininde 100 bin tlsi vardı üstüne koyduk araba aldık neyse ben kocama alırken dedimki bak isteidğim yere gidicem anneme vs tamam dedi sözler verdi bana neyse ben dün mutfağı temizliyorum evde deterjan bitmiş iki makina elbisem vardı dedimki deterjan alalım alamam kalsın elde yıka ne biçim kadınsın falan dedi şakasına neyse bende kalsın ozaman hepsi senin elbisen dedim neyse hadi gidelim alalım dedim bebeğim var 7 aylık biraz oda hava alır dedim kardeşime vercem arabayı biz dün hep gezdik bende dedimki yeter artık kardeşin kardeşin imam nikahlı evli kardeşi karısı benle asla konuşmuyor dedim karısı alışverişe geldi 3 gün araba altındaydı benim sesim çıkmadı neyse biz tam tartışırken abim aradı eşimi gezmeye gidelim dedi oda kardeşine sorayım dedi bana sormadı vercem arabayı kardeşime dedi bende dedimki brni ararsa bana sormadı derim neyse biz gittik arabada bana bağırdı falan kavga ettik sonra gönlüm olsun diye hadi gidelim dedi bende abimi aradım dedim gidelim araba dedi vermedim dedim güldüm ay marketin ortasında diyorki dua et bu çocuk var yoksa ben sana napçağımo çok iyi bilirdim dedim napçaksın yap annemin evine giderim oda bana dedi yolun izin açık olsun güle güle bende oğlumu aldım çıktım gittim biraz dolandım buraya yabancıyım bilmiyorum neyse oğlumun karnı acıktı maması herşeyi evdeydi bendede anahtar yoktu tövbe ettim geldim eve kayın pederim aramış çocuğu aşağıya getir ya zaten kapının önünden geçtik benden istemiyorlar bana demiyorlar benle konuşmuyorlar çocuğumu istiyorlar tabi yine kocam bana söylendi bir sürü laf dedi okadar yoruldumki artık aile apartmanı hiç biri benle konuşmuyor bana dedi kaynanam senin çocuğunu istemiyorum annen baksın etsin sürekli birşeyler diyorlar yeni gelini geldiğinde gezmelere gidiyorlar beni insan yerine koymuyorlar ve kocam sürekli onlar yüzünden bana laf sayıyor benle küsüyor günlerce aklım almıyor artık napıcam ne edicem bilmiyorum bana akıl verin nolur

1 cevap

0 oy
(1,794 puan) tarafından
Eşinin ailesiyle sorun mu yaşadınız da kimse seninle konuşmuyor 
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 791 göst.
12 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hayat devam ediyor (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 271 göst.
21 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Busrais (470 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,014 göst.
25 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Birdilektut (1,361 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 1,053 göst.
11 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,100 soru

24,380,902 cevap

348,721 kullanıcı

...