0 oy
133 göst.
Diğer kategorisinde (1,313 puan) tarafından
20 gün içinde 6 defa hastaneye götürdüm sürekli aynı ilaçları verip gönderdiler bugün bir daha götürdüm ateş öksürük ne ararsanız var özellikle ateş ama yine hiç bişey yapmadılar öylece eve gönderdiler kızım şuan uyumuyor 5 dk gözünü kapatıyor tekrar açıp ağlıyor boğazı dolmuş ateş düşürücü verdim ama etki etmiyor herhalde gerçekten çok yorgunum bütün kemiklerim ağrıyor uykusuzluktan ölucem var mı benim gibi sabaha kadar nöbet tutcak olan

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Anason al kaynat içir iyi gelir uykusuna canım benım kocada uyuyor kızımda uyuyor tripliyim bu gece ıkisinede
(1,313 puan) tarafından
Niye ki
tarafından
Kızım bugün. Çok aşırı hırslıydı huysuzdu bağırdı durdu susmadı o yüzden tripliyim kocama da benle ilgilenmedi yattı zıbardı ondan tripliyim ☺️☺️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hep aynı doktora mi götürdün . 
(1,313 puan) tarafından
Yok canım farklı doktorlar
0 oy
(2,685 puan) tarafından
Ben varim bacim dun geceden beridir oksuruk ates balgam ne ararsan var inleyip duruyo salliyorum oyle uyusun diye yarin randevu var bakalim ne olacak alllahim şifa versin
(1,313 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
tarafından
 DkBenmki 9 aylık en fazla uyuduğu saat 1 en az 20 dk 
(1,313 puan) tarafından
Neyi var
tarafından
Hiç bişesi yok alışkanlık etti kendine
0 oy
(915 puan) tarafından
Ne ilaç kullaniyorsunuz?
(1,313 puan) tarafından
Antibiyotik ateş düşürücü ibrumin falan
0 oy
(3,508 puan) tarafından
Valla canım uyudun diye snadon melisa aldım Bana mısın demiyo hiç fayda etmedi bayada içirdi uyusun diye cin gübi mübarek 8 aylık 
(1,313 puan) tarafından
Uyumuyorlar kesinlikle
0 oy
(3,095 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım çok zor atlatıyor çocuklar bu hastalığı çoğu çocuk aynı şekilde 
(1,313 puan) tarafından
Allah razı olsun canım
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Sabırlı olmalısın, şuan bir salgın var tüm çocuklar bu halde. 15 gün sürdü oğlumun ateşi. Her ateşte doktora götürme ilaçları kullan. Düşmeyecek ateş devam edecek bu salgın böyle şuan çünkü. Ciğerlerine bakıldıysa ciğer temizse gerisi uzun sürer ama geçer.. 
(1,313 puan) tarafından
Ciğeri temiz çok şükür
(25,224 puan) tarafından
O zaman korkma çıplak tut çocugu ilaçlarını düzenli ver uzun sürüyor biraz bu durum
(1,313 puan) tarafından
Üstünü gece hiç ortmuyorum oda sıcak diye
(25,224 puan) tarafından
21 dereceden yüksek tutma odayı da sık sık havalandır
(1,313 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 91 göst.
22 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 108 göst.
6 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Papatya-ya (540 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 89 göst.
1 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Merveee YE (331 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 146 göst.
2 Aralık 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,979 soru

12,169,097 cevap

36,634 kullanıcı

...