0 oy
114 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (571 puan) tarafından
Kızımin birşeyi yoktu.Biranda uykudan uyandı halsizlik başladı.Daha sonra ateş,burun akintisi,halsizlik, çok nadir öksürük,zaten yemezdi iyice yemez oldu.Doktora götürdük.Oksurugu ilerleyebilir yeni gibi ve domuz gribi salgını var dedi.Atesi artarsa 39,40 olursa test yaparız dedi.Biz dışarı çıkmayız hiç.Kimseyle ilestisimimiz yok .Ama bi geçen gün çarşıya çıktık kıyafet almaya onda da kimse yoktu akşamdı.Ama kıyafetlere falan dokunduysa geçmiş olabilir mi? Yada biz büyükler dışardan taşımış olabilir. Olan varsa süreç nasıl ilerlede ,inşallah değildir .Bir tanidigimizda olmuş 1 hafta sürmüş çok çektik demişler kayınpederime

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bizde birsey  atlattık bunlara ek yoğun ishal ve kusma da vardı. Ben artık çocuklara ateş düşürücü dışında bjrsey kullanmıyorum o da nadiren canım. Hele antibiyotik bir ayda 2.kez yazmıştı doktorumuz o anda kısır döngude olduğumuzu anlamıştım. 

Neydi bilmiyorum ama ck yoğun bir hastalık geçirdik biz de ben vitamin takviyesi ve protein ağırlıklı beslenerek yönetim o dönemi. 4gun ateşlerimiz sürdü 6 gün sonra ishal azaldı 15 gün oldu daha hafif öksürük kaldı hepimizde. 

Çok geçmiş olsun 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim bebeğimde oldu 1 ay önce yani kan verdik doktor domuz gribi dedi bi hafta antibiyotik kullandık geçti.20 gün sonra tekrar hasta oldu tekrar boğazına bakıldı antiniyotik yazıldı  gećti yani iyileşti. E gel görkı 3 gündür bu seferde öksürük başladı. Anlamadım gitti mahfoldu kuzumm. Geçmiş olsun sizede 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 85 göst.
0 oy
0 cevap 28 göst.
20 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birhilall (1,412 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 151 göst.
1 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gammmze (1,331 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 176 göst.
20 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ozlemyc (728 puan) tarafından soruldu

405,649 soru

12,154,724 cevap

36,588 kullanıcı

...