Kızlar size saçma gelebilir Ama ben Nisan elbisesi varya kabarık renkliler ondan giymedim içimde kaldı gelinligimde zaten çok ucuz modeldir biseydi neyse giydim onu bir şekilde ama Nisan elbisesi her gördüğümde içim gidiyor ilk defa burda paylaştım benmi abartiyorum acaba
Canım bende nişan elbisesi giymedim nişanım istemem olmadı kaçarak evlendim kınamda balık bir elbise ve bindallı giydim bir gelinliğin kabarıktı ilk zamanlar özeniyordumda şimdi amaaan banae deyip geçiyorum
Canım huzurun mutluluğun yerinde mi.. inan önemli olan o.. çok iyi anlıyorum seni heves kalıyo insanın içinde.. ben nişanımı evde yaptım ama kabarık nişanlık giydim.. gelinlik de giydim.. 18 aylık evliyim ve 10 gün sonra boşanıyorum.. 10 günlük de bebeğim var.. hamileliğimin son zamanalrında ve doğum anımda ne kocam yanımdaydı ne ailesi.. o yüzden inan hepsi boş.. huzurun olsun yeter..
Niye abartasin cnm bnde giymedim ama inan aklima bile gelmio bosver
Yo niye abartasin ki heves edebilirsim herkesin bu hsyatta isteyipte olmayan biseyi mutlaka vardir yapicak bisey yok cnm saglik olsun de
Bn kabarik sevmedgm icin gelinligimide bohem tarzda sectim. Kabarik tarlatanli gelinliklerden kactim. Esm dahil herkes kabarik giymemi istedi ama bn istemedgmden giymedm zevk meselsi icinde kaldiysa ne yapilabilinir bilmiorm ama giymek istio musn ki halen ? Cok istiosan esnde bunu hiliosa bigunluk kiralayip fotolar cekinebilrsn illada icmde kalmasn diosan
Yok canım içinde kalmış olabilir. Bende giymedim evde kendi aramızda yaptık bizde nişanı iyiki giymemişim yapmamışım diyorum ama herkes bir değil. Belki oğlun olur sünnetinde falan giyersin :)
Sacma degil tabiki cnm oluyo öyle icinde kaliyo bazi seyler insanin ama ben muhtesem bi dugunle evlendim hersey istedigim gibi oldu ama sonrasinda hayatim mahvoldu hergun siddet gordum bosandim esimden bu ikinci evliligim cok sade bi nikahla evlendik toparlanmaya calisiyoruz ev esya falan zor isler ama cok mutluyum biraz burdan bak tatlim haa olmadi esin alsin sana bi nisan kiyafeti bide yemege gotursun icindede kalmasin ;))
abartmiyosun canim arkadasim nisan istedi annesi yapmadi icinde ukte kaldi oda hep arkadaslarinin ddugunlerinde abiye giyip telafi etmeye çalışıyor ama abiyeler kabarik olmadigi icin yerini tutmuyor tabkki
Bende ayni senin gibiyim canim istediyim gelinliyide giymedim icimde oyle bir kaldiki ..ama simdi hamileyim Allahin izniyle nikah tazeliyecegim .. dun vatsap durumumda cok guzel bir gelinlik paylastim ..esim giyeceksin sende duyor;( banada eltimede kayinpederimin ablasinin ..gelinligini giydirdiler ..kalbimde bicak gibi ..bide guzel olsaydi neyse :((
1,486,327 soru
24,299,763 cevap
343,986 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın