+1 oy
722 göst.
Diğer kategorisinde (3,794 puan) tarafından
Ben kutlamiyorum yilbasi ama kutlayanada saygi duyuyorum . Hadi yilbasi agaclarinizi atin da en guzel kiminki artiliyalim bakalim kim birinci olucak

16 Cevaplar

+6 oy
(7,659 puan) tarafından

image

hadinnn bakakkkk:D
(3,794 puan) tarafından
U neydi gıızz . No no no sana arti:Ddddhj
(7,659 puan) tarafından
:D sjsj
(14,123 puan) tarafından
Bı artı da benden:⁠-⁠D:⁠-⁠D
(7,659 puan) tarafından
Teşekkürler canım ❤️❤️
(7,106 puan) tarafından
Puhaaaaa
-Reklam-
+5 oy
(3,303 puan) tarafından
Linç etmek için demiyorum ama yılbaşı ağacınin anlamını biliyor musun neden çam ağacı olduğunu kısaca anlatayım çam ağacı sürekli yeşil kaldığı için ve yapraklarını dökmediği için hristiyanlar bunu tanrıya benzetirlermis o yüzden yılbaşında cam ağacı süslerlermis  
tarafından
Güldüm :D paganizim çok tanrılı bir inançtır. Belirli bir "Allah"ları yoktur
(12,691 puan) tarafından
Peygamberlere iman kısmını çok yanlış anlamışsın o zaman bacım sen
tarafından
Siz gülmeye devam edin o halde farklı açılardan bakıyoruz tartışmaya lüzum yok herkes bildiği ile amel etsin
tarafından
"Hiç şüphesiz biz Mûsâ’ya kitabı verdik ve ondan sonra birbiri ardınca peygamberler gönderdik. Meryem oğlu İsa’ya da apaçık mûcizeler lûtfettik ve onu Rûhu’l-Kudüs ile destekledik. Ama size ne zaman bir peygamber gelip de nefislerinizin hoşlanmayacağı, hevâ ve hevesinize hizmet etmeyecek hükümler getirdiyse, hemen büyüklük taslayarak, kimini yalanlayıp kimini de öldürüyordunuz, öyle değil mi?" BAKARA87 /// "Kim Allah’a, meleklerine, peygamberlerine, Cebrâil’e ve Mikâil’e düşmansa, Allah da o kâfirlerin düşmanıdır."BAKARA97 /// "Peygamber, Rabbinden kendisine indirilene iman etti ve mü’minler de iman ettiler. Hepsi Allah’a, meleklerine, kitaplarına ve peygamberlerine inandılar da; “O’nun peygamberleri arasında hiçbir ayırım yapmayız” dediler. Sonra da: “İşittik, itaat ettik, ey Rabbimiz bizi bağışlamanı isteriz, dönüşümüz ancak sanadır” diye niyazda bulundular." BAKARA285
(12,691 puan) tarafından
;))) tamam hadi selametle eceli hanım ;)
+1 oy
(440 puan) tarafından

Daha tam hazır diğil ama)

image

(3,794 puan) tarafından
Baya buyuk kiz
(440 puan) tarafından
210 sm  olandan
+1 oy
tarafından
düzenlendi
Pagan dinine göre cam ağacı Allah'ı temsil ediyormuş bir dönem bu insanlar yaz kış yaprakları solmadigi için ona tapmışlar eski Yunanlar göre ise cam agaci ölümsüzlüğü temsil edermiş ve Allah'ın olumsuz oldugunu cam ağacının yapraklarınin yaz kış yesil kalmasina bağlamislar hristiyanlar ise Hz İsa'nın yeniden doğuşunu değil ölümsüz olduğuna inandıkları için cam ağacı susluyorlar yani bazı inanislarda tanrıyı süslüyorlar 

Süsleyin yada süslemeyin demem sadece bilgi paylaşımı 
0 oy
tarafından
Ben de kutlamıyorum tv izleriz çerez alırız falan geçr öyle.. bazen farketmem ble 12yi geçtiğini :))
(3,794 puan) tarafından
Kutlayanlara saygi duyarim . Yilbasi agaclari da cok guzel oluyo
tarafından
Evet görümcem yapmıştı süslemişti hatta şimdiden.. durumlara atıyor öyle görüyorum.ben de saygı duyarım
0 oy
tarafından

Ben kutluyorum da agac kurmuyorum :D agacı kemırır benım kız cunku

(3,794 puan) tarafından
Niye kiz bi agac kuraydin ataydin bakaydik ya
(14,319 puan) tarafından
Kızım gerçekten zor mu o kadar Bir kaç yorumların da okumuştum:)
tarafından
Yanı zor demeyeyım de :D yaramaz sımarık dıyeyım
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Valla bacım alacaktım oğlum için sırf ama fiyatları görünce vazgeçtim zaten yılbaşı gecesi eşim çalışıyo olcak biz oğlumla kutlama yapcaz :) 
(3,794 puan) tarafından
Kucukken sokaktan ufak cam agaci sokup eve gelen ben :)))) sök bi tane yollardan:Ddddssd
(6,048 puan) tarafından
Ay amann shshsh :D sanki evde parti verecez bacım kukuli izlerken yeni yıla gircez işte shshshhs :D
0 oy
(3,391 puan) tarafından
Noel agacı kızzz y
(3,794 puan) tarafından
Canim ben kutlamam ama kutlayana saygi duyarim karismam . Ama agaclari gozume farkli ve sirin geliyo
0 oy
tarafından
Kizcem gelebilir yılbaşında yada kiscemle ilgilenebilirim ayyy heyecan var 
(3,794 puan) tarafından
Benim oglumda ocak 2 de dogdu yilbasini sanciyla gecirmistim
tarafından
Ayy heyecan var zaten bende kız yapma hahahaha doğar mı acaba yılbaşına kadar çok merak ediyorum
0 oy
(50,842 puan) tarafından
almadik agac ☺️
(3,794 puan) tarafından
Bende de yok alanlar atar kiz bakariz
0 oy
(13,538 puan) tarafından
Eskiden her sene yılbaşı Ağacı kurar evi süslerdım bu sene her şey olmuş ateş pahası Defne de var valla hiç bi şey yapasım yok sofra kuracağız o gün 
0 oy
(3,136 puan) tarafından

image

bizim ki bu :)
0 oy
(4,397 puan) tarafından

Benim değil görümcemde kutlayacağız diye orda hazırladık ama birlikte süsledik 

image

0 oy
(6,438 puan) tarafından
Benim kızda çok istiyor ama almadım nerden görmüşse anne ho ho ho diyo :) çerez meyve yiyip tv izleyeceğiz al sana yılbaşı işte 
0 oy
tarafından
Henüz süslemedik kız :) erken açmışsın postu :)
0 oy
(324 puan) tarafından

Hristiyan kutlamasını normalleştirenlere  saygı duymuyorum :angry: 

İlgili sorular

0 oy
63 cevap 1,991 göst.
0 oy
33 cevap 1,719 göst.
+1 oy
19 cevap 1,712 göst.
20 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Oykulku (1,109 puan) tarafından soruldu
0 oy