0 oy
1,584 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi

Kocamla bir araya gelemiyoruz gündüz işte gece biz yatmayana kadar yatmıyor yanına uzanmama bile izin vermiyor hasret kaldık bir birimize çok af dilerim ama bir çözüm de bulamıyorum asla uyumuyor  kızım 19 aylık 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kiz sen ayrilmiyo muydun heriften
tarafından
Maşallah ne hafıza var kız :D
(6,307 puan) tarafından
Kız Üstünden 1 ay geçmiş boşanacağı varsa da barışmışlardır ki posta bakınca öyle görünüyor
tarafından
Seni çok seviyorum karıcığım bırakma sensiz yapamam dedi e bende dayanamadım kopamadik
tarafından
İyi bi sey mi kotu bi sey mi bilmiyorum canim ;)
tarafından
İyi olmus canim sevindim barismaniza Rabbim huzur versin herkesin yuvasina
tarafından
Ya bu nasıl işsizlik maşallah aklına kız ben dün. E yediğimi hatirlamiyorum ahahahahah
(569 puan) tarafından
Üzülmüştüm ben giçen yazdı iyiki barıştır normal de aklımda tutamak seni hatırladım bi:)
tarafından
Barıştık sevgimiz üstün geldi
tarafından
Pardon işsiz degilim hanimefendi issizler kraliyim :)) dermisim :D hafizam iyi biraz bir de bazi isimler bazi postlardan kaliyor oyle aklimda her postu her olayi aklimda tutacak degilim :))
tarafından
Maşallah sana o zaman :)
(6,234 puan) tarafından
Benim kizda el ele bile tutuşturmazdi yuŕurken illa ortamiza girerdi  salonda tv izlwrken bile Yan yana otuetturmazdi.yada birbirimize elimiz ayagimiz biyerimiz degmeyecwk kadar uzak otuettrurdu:)) kizlar boyele oluo
-Reklam-
0 oy
(2,467 puan) tarafından
Kac yasinda kızınız siz uyumadan uyumuyorsa kapatın ışıkları yarın uyuyo numarası yapın o uyuyunca odadan çıkın   
tarafından
19 aylık ışığı kapatınca da ayağa kalkıyor geziniyor evde
(2,467 puan) tarafından
Nasil uyutuyorsun peki çocuğu oyle uyur yine siz uyumayın
tarafından
Saat geç olunca sütünü içiyor kollarımı açıyor yatıyor üstüne
0 oy
(10,406 puan) tarafından
Ne kadarlık cocuk
tarafından
19 aylık
(10,406 puan) tarafından
Uyku düzeni olusması lazım artk. Nasıl uyku saatleri
0 oy
tarafından
E uyku saatını duzenleyın sız yatana kadar yatmıyo nedır yanı 
tarafından
Her zaman 10 da salladım uyusun diye ne yaptıysam uyumadı hep bizi bekliyor
tarafından
İşte o zaman odanın kapısını kapatıcaksın ısıklar kapanıcak, ertesı gun 8de uyandırıcaksın bak bakalım aksam 10da dayanabılıyormu canım
(1,018 puan) tarafından
Gözde bu dediğini denicem gündüz uyutaymmi artk delrcem gerçekten 2yasinda gündüz uyuyo oyuzden mi uyumuyo şuan hala uyanık ama gündüz uyumaynca bu sefer çok kötü oluyo heryre saldiryo
tarafından
Kuzum her cocuk farklı bak, benım kızım 26 aylık 2 haftadır ogle uykusunu ısterse yatırıyorum bu konuda duzeni bıraktım, kendını ıfade edebılıyor cunku, bu saatte yatan cocuk sabah da cok gec kalkar muhtmelen
0 oy
(7,864 puan) tarafından
Eşinin izinli gününde bir araya gelirsiniz sizde. İllaki uyuyacak 
0 oy
(1,018 puan) tarafından
Şaka gibi gerçekten 2yasnda şuan bz aynı durumdayiz uyumuyor babasını istiyor benle uyumuyo berabere yatirmiyo delrcem artk
0 oy
(264 puan) tarafından
Bnm oglumda oyle 2 bucuk yasinda olacak aramzda yatıyor babasini dovuyor git o bnm annemdr diye
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Benim kızımda babasının yanına dahi oturtturmaz beni ama kendi yataginda yatıyor çok şükür 2 yaşında 1 yaşından beri odasında yatıyor 
0 oy
(6,878 puan) tarafından
15 aylık kızım da öyle vallahi gecede uyumuyor nefes alınca bike uyanıyor bende eşime hasret kaldım:) büyümesini bekliycem artik
0 oy
tarafından
Hahaha iki çocukla biz kanka olduk ne sen sor ne ben söylim:)) 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 557 göst.
16 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mevanin annesi (973 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,121 göst.
0 oy
5 cevap 183 göst.
8 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,192 göst.

411,436 soru

12,385,345 cevap

43,491 kullanıcı

Kategoriler

...