0 oy
343 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (116 puan) tarafından
İlk seansıma 3 gün önce gittim arkadaşlar, acılı geçti, 10 gün sonra kese denildi. Gidenler memnun mu ilk seansta nasıl sonuç aldınız 

3 Cevaplar

0 oy
(6,437 puan) tarafından
Acılı olma sebebi her lazerde kıl olduğu için canım azalt deselerde özellikle özel bölgede sıfır yap git keseyide her duşta yap ve vucüt peelingi kullan
(6,437 puan) tarafından
İlk de değil ama ikinci üçüncüde kesin sonuç almalısın almıyorsan yanlış giden birşeyler vardır hem geç çıkması hem az çıkması hemde kılının kendi renginden bi ton açık ve sert çıkmaması lazım
-Reklam-
0 oy
(14,759 puan) tarafından
İlk seansta çok dökülme olmadı tabiki kıl yok diye şuan 6 seanstayim kol koltuk altı bacak sırt birşey kalmadı desem yeridir daha da çok seansım var memnunim ben 
(2,945 puan) tarafından
Çok can yakıyor mu cnm
(14,759 puan) tarafından
Yok canım çok acı hissetmiyorsun sinek ısırığı gibi sonucu mükemmel ama her ay ağda ile ugrasmaktansa bu daha iyi ve acısız
(2,945 puan) tarafından
Bend eçok istiyorum ya İstanbula gider gitmez gidicem sonrası çok rahat oluyor sıcak ağdayla yapıyorum  ölüyorum  bitene kadar insanlık hali hastalıktır hastanelik biri durum falan olur en azında temiz olur İstanbula gitsem dilanpolat güzellik merkezine gidip  yaptırıcam da beyaz tenliyim ve kıl kökleri zayıf sence biterdi kimleri bitmez diyor bana  birde hangisi iyi sence yaptığın hangi epilasyon
(14,759 puan) tarafından
Diode benimki de buz lazer diye geçiyormuş 3 de etki aldım bende daha önce ağda yapıyordum her ay agdaya vereceğim parayı lazere veriyorum hem uğraşmıyorum hem kurtuluyorum. En iyi diode diyor bu kiz iğneli sadece hastanelerde var diyor bilmiyorum ama baya etki alıyorum ben :)
(2,945 puan) tarafından
İnşaAllah  bende de aynı etkisi  olur cnm teşekkürler cnm bilgi verdiğin için
(116 puan) tarafından
6.seans mı! 3 veya maksimum 4 seans benim gittiğim yerde, ağrıdan havaya zıpladığım oldu uygulama anında.
(14,759 puan) tarafından
Evet 24 seans zaten toplam 6. Seansa geçtim :) herkesin acı eşiği farklıdır canım çok da acımıyor bence kişiden kişiye değişir
(116 puan) tarafından
Diode için çok fazla geldi bu seans sayısı bana,
(14,759 puan) tarafından
15 günde bir gidiyorum bilemedim ki herkes farklı birşey söylüyor
0 oy
(1,754 puan) tarafından
Bende gittim iki seans ama hiç acı olmadı 20 de yaptı ☺️ bende her duşta kese yapıyorum üçten sonra gözle görülür seyrelme ve incelme oluyor gidenler hep aynı şeyi söyledi bana ama ben ikinci seansta baya fayda gördüm ☺️ 30 da üçüncü seans var bakalım ☺️

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 54 göst.
9 Ağustos 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Oksuz06_ (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 165 göst.
17 Mart 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 140 göst.
26 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde halalpdgn (171 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 135 göst.
22 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu

408,578 soru

12,276,920 cevap

37,786 kullanıcı

Kategoriler

...