0 oy
211 göst.
Diğer kategorisinde (406 puan) tarafından

Doğum yapalı 2 buçuk ay oldu. 3 aylık igne vurulayim dedim igne yok resmen hangi eczaneye sorduysam yok. Eşim prezervatifle korunuyor . Sizler hangi yöntemi kullanıyosunuz şuanda. Prezervatifle hamile kalınır mı doğru biçimde kullaniyoruz bu arada. 

İlk adetimi oldum üstünden 10 gün geçti bidaha kanamam oldu buda bende korku yaratti resmen 

12 Cevaplar

+2 oy
(52,135 puan) tarafından
şu sıralar birbirimizi gormuyoruz en etkili yontem hic yapmamak olanı kullaniyoruz☺️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Spiralden başka yöntem kullanmadım ben memnunum
(406 puan) tarafından
Korkuyorum ondan ya
tarafından
Ben 3 kere taktırdım 2 kızım var..her doğum sonrasında taktırdım.. ikinci doğumdan sonraki 2 sene kaldı kaydı tekrar taktırdım 1 senedir de o duruyor .ilk takılan 5 sene kaldı
0 oy
tarafından
Spiralw korunuyorum 
(406 puan) tarafından
Ne zamandir peki
tarafından
1.5senedir
0 oy
tarafından
9 aylik bebeğim var geri çekilme yöntemi bizimkisi
(1,241 puan) tarafından
Çok güvenme bence ona
(406 puan) tarafından
Hadi ya adetin duzenlimi peki
tarafından
Adetim düzenli  ilk evlendigimizde çocuk istemiyorduk 1 buçuk yıl bu yöntemle korunduk sonra kendi jstegimizle hamle kaldım dogurdum  şimdi yine aynı yöntemi uyguluyoruz Bi sorun yaşamadım valla ben spiral falan takamam kessinlkle
0 oy
tarafından
Benim 6 ay oldu doğum yapali daha adet olmadım eşim iğne hap gibi şeylerin hormon baskılayıcı olduğundan ilerde bi rahatsızlık verir sağlığım bozulur diye kullandırmiyör geri cekilme yöntemiyle korunuyorum
(406 puan) tarafından
Güvenilir degil ama benim eşim korunuyor ama ben şuan ara kanama gördüm diye ödüm kopuyo
tarafından
Ya korkma aslında bilimsel yaklaşırsan 30 günde toplasan riskli 48 saatin var yumurtlama takvimine göre riskli 3 gün beraber olmuyoruz hamile kalmak da öyle basit bir şey değil aslında düşünunce biz sorun yasamadik kaza bela Allahın takdiri burda hem spiral hem prezervatif kullanıp hamile kalanı da gördük
0 oy
(2,974 puan) tarafından
3 gün oldu yeni sprial taktırdım daha denemedim o yüzden birşey diyemicem Korur mu korumaz mi :)
(406 puan) tarafından
Acı verici biseymi takarken falan
(2,974 puan) tarafından
Hayır hiç birşey hissetmedim sadece âdet ağrısı oldu az birşey o kadar
(406 puan) tarafından
Kız ayıptır söylemesi korkmuyorum ondan ama ilişki sirasinda bişey olur diye korkuyorum ahaha
(2,974 puan) tarafından
Valla bende bilmiyorum nasıl olacak Cnm:) inşallah kaymaz
0 oy
(3,505 puan) tarafından
Doğumdan sonra 40. Çıkınca sprila taktırdım ben bı de doğumdan sonra adet duzensizligi çok oluyo inşallah korktuğun gibi değildir 
(406 puan) tarafından
Ay inşallah öyledir. Adet oldum 9unda. Şimdi yine kanamam olmuş anlamadım neden oldugunu
(3,505 puan) tarafından
Benim de başlarda adet duzensizligim olmuştu ama düzeldi şükür inşallah seninde öyledir
0 oy
tarafından

Hayır prezervatıfle hamıle kalınmaz, yırtıkdı zorttu carttı bunlar bindee bir olucak seyler o binde bir de bu sıtedeki herkese denk gelıyo Allahın işi yanı :D prezervatıfıne dıkkat edersen hıcbısey olmaz

(406 puan) tarafından
Valla baci afedersin kusura bakma ama nasil kullanilmasi gerekiyorsa o sekilde kullaniyoruz hani kimisi basta takmıyor falan ya bizim oyle de degil umarim hamile falan kalmam yoksa nallari dikerim 2.ci bebegi dogurali 2 bucuk ay oldu daha kizima doğum yaptiktan sonra 3 aylık igneyle korundum bı sure sonra hapa gectim 4 sene gecti simdi ogluma dogum yaptim 3 aylik igne bulamadim resmen
tarafından
Bıde benım gibi hiç bşy kullanmayıp istediği an hamile kalanlar var gözde: D demek ki hersey korkudan
tarafından
Burda ıstedıgı an kalam yok zelal bılıyosun hepisi suprız hepisi bır anda :D
tarafından
Benım hayatımda öyle suprızlere yer yok : D Rabbimin izniyle hepsi dogru zmnda geldi şükür
0 oy
(1,312 puan) tarafından
Sprialle korunuyorum
0 oy
(531 puan) tarafından
Valla ben spiral taktırıp geri çekilme yöntemiyle korunmayı düşünüyorum . Çünkü hata kaza hamile kalırsam eşim aldirtmaz 4. Çocuğu da ben doguramam ölürüm yani Allah göstermesin yarabbim... 
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Spiral var 2 yıldır memnunum devam 
0 oy
(4,394 puan) tarafından
Prezervatif+geri çekilme elimde olsa Bi de gider spiral takarım bebeğim 10 aylık olmak üzere benim de 

İlgili sorular

+3 oy
1 cevap 53 göst.
+2 oy
4 cevap 103 göst.
0 oy
6 cevap 256 göst.
20 Mart 2021 Diğer kategorisinde Ece0935 (93 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 256 göst.
28 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sever (1,761 puan) tarafından soruldu

412,797 soru