+1 oy
962 göst.
Diğer kategorisinde (1,121 puan) tarafından

image

ben diyemezdim bunu :D diyebilene helal olsn

26 Cevaplar

0 oy
(7,456 puan) tarafından
Öyle derse derim ama demez ki :)
-Reklam-
0 oy
(1,118 puan) tarafından
Valla yalan yok.    Zaten kayinanam iyidir. Oyle sey yapmaz.   Ama oyle yapsada o an oyle demezdim.  Cunku esimle aram bozulur du hakliyken haksiz duruma duserdim.  Ben baktiysam esim zaten biliyordur.  Annesinin oyle yaptigini gorunce annesini tanir.    Ama illa surat asardim.  Bir tesekkur bile demedin diye.
0 oy
tarafından
Bi ben salağım söyliyemem ya bende şey var böyle bana kötülük yapan biri bile olsa ona kötü söz söyliyemem kırarım üzerim diye çok korkarım
(1,121 puan) tarafından
Hep bu iyi niyetimizden kaybediyoruz bacım.
tarafından
Keşki böyle olmazsam
0 oy
(1,039 puan) tarafından
İyi güzel laf söylemiş hak etmiş ama ben utanır deyemezdim saygıdan dolayı 
0 oy
(18,601 puan) tarafından
Ben kaynanaya demesem bile eşime diyorum ki muhtemelen son gelişi olur evime daha önce de kaldı ben hamile idim üstüne çalışıyordum benim ailemin yanında bile bana oğlum kızım baktı diyordu güya geline yük olmadım gibi diyor ama aslında seni yok sayıyor bir kavgada eşime söyledim bir Allah razı olsun bile duymadım diye kayınvalidemin yanında da o kadar işi ben yaptım duayı sen kaptın ama Allah görüyor dedim :) pişman değilim 
(1,121 puan) tarafından
Bende esime derim heralde böyle bi durumda. Ciddilesmeden sakin sakin kalp kirmadan söyleyince guzel bi dille uygun zamanda annesine soylerdi. Baska bi sekilde bu durumu yaşadık kavgasizdi tabi allah göstermesin
0 oy
tarafından
Benm dilimin kemiği yok daha beterini bile derdim 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 935 göst.
26 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pakize333 (2,624 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 724 göst.
6 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 435 göst.
7 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Senbihterziyagilsin (142 puan) tarafından soruldu

411,562 soru

12,389,635 cevap

43,718 kullanıcı

Kategoriler

...