+1 oy
925 göst.
Diğer kategorisinde (1,121 puan) tarafından

image

ben diyemezdim bunu :D diyebilene helal olsn

26 Cevaplar

+4 oy
(8,018 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ben diyemezdim değil de demezdim yani ben Allah rızası için yapıyorsam Allah zaten görüyor kulu görmese de olur
(4,987 puan) tarafından
Aynı fikirdeyim
Çoğu kişiyi hala Allah rızası için hayatımda tutan biriyim
Rabbimin rızası benim için önemli kul nankör yap yap yapmadığın gün senden kötüsü yok
-Reklam-
+3 oy
tarafından
Bundan beterını bıle derdım: D
tarafından
Biz ev aldık kaynanam görmeye geldi döndü ogluna hayırlı olsun oglum dedi. Evimin kapısını bıle 3 yıl görmedi ondan sonra: D hade bakım gel oglunun evınede gorim dedim istemedim küstüm
(51,779 puan) tarafından
abartmissin sanki☺️
tarafından
Arada büyük kırgınlıklar birikmişlikler yoksa ayıp etmişsin
tarafından
Vardı kızlar ve ben o gun hepsını sılmeye nıyetlenmıştım aslında yenı bır sayfa acıcaktım ama oyle deyınce guzel bır derse ıhtıyacı oldugunu anladım. Sımdı kaynanam agzımın ıcıne bakar aman yanlış bsy demım dıye :)
tarafından
Iste insan birikince diyiveriyor demekki
+1 oy
(421 puan) tarafından
Fazlasını derdim ben
(135,131 puan) tarafından
merhaba guzel kadın
(421 puan) tarafından
Mrb gece kuşu nerlerdesn postlarimi kaçırdın
(135,131 puan) tarafından
aaa postmu actin
0 oy
(3,489 puan) tarafından
Ben olsam derdim ama kaynanam yok 
0 oy
(2,298 puan) tarafından
Derim  ben  hiç cekinmemm
0 oy
(17,412 puan) tarafından
Ben fazlasını da derdim
0 oy
(6,307 puan) tarafından

Bence böyle bir durumda bu söz benim söyleyeceklerimin yanında devede 1 adet kıldır:)

0 oy
(4,658 puan) tarafından
Derdim :) yanii kadir kıymet bilmek gerek 
0 oy
(3,529 puan) tarafından
Derdim tabi o cekinmiosa bende çekinmem
0 oy
(4,318 puan) tarafından
33 haftalık hamile iken kaynana korona oldu onlar köyde biz merkezde kalıyoruz diye eşim bize getirdi 3.5 yaşında oğlum da vardı evde ona 10 gün baktım dönüp ne bir saol kızım tehliken olmasına rağmen baktın bile demedi üstüne üstelik arkamdan konuşmuş yemek vermedi bir bardak su bile vermiyordu ramazan işten gelene kadar aç kalıyordum demiş

Ben bunları duyunca tabi sanada kocana da baktım Allah sizi Benim elime düşürmesin bir bardak su diye yalvarırsınız oturur köşede izlerim yeri geldi mi o kadar kalpsiz olabiliyorum dedim.. daha arkamdan tek laf diyemediler 
(34 puan) tarafından
O kadar çok  sey soylemek geldiki içimden  gece gece la havle... allah sana musa a.s  sabri versin
(4,318 puan) tarafından
Ooo ben sana İlk bir senemi anlatsam kafayı yersin:)
(34 puan) tarafından
Yok canim bu gözlerin  neler gordugunu bir duysan  bir la havlede bana cekerdin ama anlatmaya gerek yok ben bu yaşımda  bir karar verdim kendime sözüm  var böyle konulardakimseyi kimseye anlatipta gunahina kendimi yük  katıri yapmiycam hem böyle daha mutlu yasamayi basariyorum bana bir damla goz yaşı  dokturenin mezarına  gidip başında  yasin  tebareke amme ezberimde ne varsa okuyup bütün mezarliga hediye ediyorum ama onlar haric
(34 puan) tarafından
Bu arada rabbim buyuk mukafatida büyük
(1,121 puan) tarafından
Korona haliyle evine kabul etmişsin daha ne yapacaksın istemesen gelme derdin. Oğlunun evi olabilir ama bakıp bakmamak senin elinde. Kendi kızları olsa el üstünde tutarlar ah ah.
0 oy
(747 puan) tarafından
Ben derdim .. bana oyle diyen insana daha fenasini soylerdin hatta bu gene kibar kalmis :)
0 oy
(6,835 puan) tarafından
Anladım ki çok korkak bi insanım. Bildim bileli kaynanadan korkmusumdur. Yorumlarda herkes fazlasını söylerdim demiş ben bunu bile diyemezdim
(1,121 puan) tarafından
Saygıda kusur edince kendini kabahatli hisseden bi deli de ben varım:) bende diyemezdim kesinlikle.
(6,835 puan) tarafından
Çok kötü bu huyum. Kaynanada çok bağıran biri olunca hiç soyleyemiyorum icimdekini. Şimdiye kadar hep bana uymasada ona ayak uydurmaya çalıştım. Oda kendini hep süper zannetti herkesin düşman olduğu kişiyle bitek ben anlaştım
0 oy
(2,656 puan) tarafından
Derdim tabi ondan mı çekincem emeğimi görmezden geliyosa kusura bakmasın
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Kavga ettik kaynanamlarla bana haksızlık yaptılar neyse aradan zaman geçti kendisi fıtık ameliyatı oldu evime almadım. Ne alcam ağzıma daha iyi sıcsın diye bir de fırsat mı vereyim ona. Aradım dedim git en sevdiğin gelinin baksın ben zaten kötüyüm. Hiç gocunmam 
0 oy
(5,173 puan) tarafından
Böyle bi laf ederse tabiki derdim
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Valla herkes derdım demişte diyebılıyorsan sevmıyosundur zaten:)kalıpta sevemdıgın bırınede bakmazsın heralde.Allah rızası ıcın bakarsanda zaten Allah göruyo deyip ses etmezsın...
(2,424 puan) tarafından
Rabbım görüyor diyede eşşek olmaya gerek yok diye düşünüyorum. 1 çift güzel laf, bir teşekkür zor değil. İnsanda heves bırakmıyorlar kimse kusura bakmasın yani.
(2,704 puan) tarafından
Allah rızası ıcin bakıyorsanız essek olmuyosunuz
O zaman bakmayın bi laf bıle etmeyene
(2,424 puan) tarafından
Ben zaten bakmam, oğlunun görevi o.
(1,121 puan) tarafından
Hic birsey icin olmasa bile ben kayinvalideme kayinvalidem bana eşim için deger verir :) ben ona boyle diyemezdim ama o bi allah razı olsun kızımı eksik etmezdi diye düşünüyorum:)
(2,704 puan) tarafından
Aynen öyle olmalı zaten hersey karsılılı.Oglu bakamaz canm altını alacagını düşün oglumu alcak Allah yaşatmasın tabıde
0 oy
(7,106 puan) tarafından
Ben şakaya vurarak derdim heee  hem ise gitti hem yemeğini yaptı sağolsun diye :) 
0 oy
tarafından
Ben derim       
0 oy
(2,583 puan) tarafından
Az bile demiş ben olsam fazla derdim kaynanam da huyumu bilir zaten oglunu hiç bir seye katmaz hep beni över takdir eder sağolsun 
0 oy
(3,267 puan) tarafından
Derim aynen bunu derim 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 934 göst.
26 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pakize333 (2,559 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 699 göst.
6 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 430 göst.
7 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Senbihterziyagilsin (142 puan) tarafından soruldu

410,788 soru

12,361,258 cevap

41,567 kullanıcı

Kategoriler

...