0 oy
317 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,104 puan) tarafından
Kizlar ben evin iilk geliniyim kaynanam patik örgü bilmesine rağmen hic birşey yapmadı birtane Battaniye yaptım kızıma oda kayınbaba dedi yardım et hamile yapamıyoru gecenlede dedi birtsne elek islicem Zümra ya bugün bir baktım hamile olmayan kızına yeni gelin birde ona Battaniye işliyor birde diyir gözüm görmüyor ne işleri olsa kaçıyor ne yapsalar yardım ediyor söz olsanız bu durumda tepkimiz olur muydu 

4 Cevaplar

0 oy
(2,704 puan) tarafından
Umrum olmazdı babamneler öyle kabul etsenız ıyı olr sızın yada bebegınızın ona ıhtoyacı yok bunu bılır bunu düşünürsenız cok takmazsınz bende bısı görmuyorm ama kızlarına yagdırıyo
(1,104 puan) tarafından
İnsnki. Bacım vok şükür annem kızım ne  ihtiyacı olsa aldı alirdac benim zoruma giden bana diyi gözüm ağrıyor onadav bataniyesu işliyor  kesinlikle bir beklenti yok çok şükür
(2,704 puan) tarafından
Bos ver bızede gelınce oarası yok dul kadın napsın der kızlarına gelınce ben herseyı alrm satarm havasında
(1,104 puan) tarafından
Ayn öyle oda biz kızlarda daha çok değer veriyoruz karşılığı yok
-Reklam-
0 oy
(1,272 puan) tarafından
Tinlamazdim valla ssn biliyorsan kendin isle bilmiyorsan satin al hatta en iyisinden  guzelinden al onun islemesine kalmamissin
(1,104 puan) tarafından
Ben yaptım elinden öpsün 30 Aralık kızım bir yaşına girecek  ona muhtaç değilim zoruma gitti bana diyi gözüm ağrıyor onadav bataniyesu işliyor
0 oy
tarafından
Böyle kaynanalar kızlarını üstün tutup gelinlerine geri planda tutuyorsa yaşlanınca kızları baksin bence. Bosver takma kafana. Çokta önemli değil almaları. 
0 oy
(164,097 puan) tarafından
alt tarafi bi örgü ve battaniye falan bu kadar herseyi kafaba takarsan cabuk yaşlanirsin bide unutma biri kendi kizi sen el kizisin aranizda omür boyu bu fark olacak 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 314 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde turnalar (60 puan) tarafından soruldu
+1 oy
36 cevap 1,176 göst.
0 oy
22 cevap 1,197 göst.
3 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (2,031 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 776 göst.
4 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Fikose24 (103 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,017 soru

24,409,169 cevap

350,780 kullanıcı

...